Zmarta lainojen vertailu kannattaa

Zmarta

Zmarta lainojen kilpailutus:

  • Uudenlainen rahoituspalvelu
  • Kulutusluottoa 500 – 30 000 euroa
  • Ei vakuuksia
Tästä Zmarta -palveluunAloita lainojen veloitukseton kilpailutus

 

Uusi palvelu, vanha ja luotettava yritys

Zmarta on uudenlainen, älykäs tapa löytää tarvittavissa oleva lainaratkaisu. Yritys kuuluu pohjoismaalaisen Freedom Fïnance konserniin ja on toiminut Suomessa jo vuodesta 2008 lähtien, nimellä Freedom Rahoitus. Luotettavan Zmarta avulla onnistuu lainojen vertailu sekä kilpailuttaminen usean ei pankin tai luottolaitoksen välillä, sillä kokemusta löytyy niin lainojen ja vakuutuksien kuin sijoitustenkin kilpailuttamisesta.

Zmartan käyttö on helppoa. Vain yhdellä lainahakemuksella yritys tavoittaa useat luotonantajat. Hakijan ei tarvitse nähdä kilpailuttamisen vaivaa, vaan Zmarta tähtää löytämään monta lainatarjousta. Lainanhakija saa tutustua vaihtoehtoihin ja tehdä itse lopullisen päätöksen.

Palvelujen käyttäminen on siis vaivatonta ja maksutonta.

Maksuton palvelu auttaa löytämään kulutusluoton sen hakijalle, olipa kyseessä uusi laina tai useamman lainan yhdistäminen.

Yrityksen tavoite on etsiä lainanhakijalle edullinen lainaratkaisu sekä auttaa hakijan henkilökohtaista rahataloutta. Jos hakijalla on tavoitteena yhdistää lainoja, se onnistuu Zmartan kautta, näin hakija voi saada paremmat lainaehdot ja pienemmän kuukausieränkin. Tai jos unelmana on vaikkapa ulkomaanmatka, elektroniikkaa tai remontti, auttaa Zmarta siinäkin.

Zmarta myöntää lainaa aina 30 000 euroon asti, ilman vakuuksia ja takaisinmaksuaikaa saa lainan määrästä riippuen, 12 vuoteen asti. Jos lainalle löytyy rinnakkaishakija, on mahdollisuudet lainan myöntämiseen entistä paremmat. Lainan saajat voivat tällöin saada matalamman koron sekä suuremman lainasumman.

Zmartan hakemus on helppo täyttää yrityksen omilla verkkosivuilla. Vastauksen saa nopeasti, usein jo saman päivän aikana. Zmarta myöntää lainaa yli 20-vuotiaille henkilöille, joilla on säännölliset palkka- tai eläketulot.
Zmartan myöntämälle lainalle tuleva korko on yksilöllinen ja määräytyy hakijan edellytysten mukaan. Koron suuruus ilmoitetaan hakijalle luottotietojen tarkistuksen jälkeen.

Zmarta

Ahventie 4B
02170 Espoo
Puhelin: 09 4241 4444
info@zmarta.fi

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

KILPAILUTETAANKO LAINATARJOUS ?

Edullista lainaa voit kilpailuttaa mm. Omalainalla

Esimerkiksi 7000 € lainan
lyhennys on vain 94 €/kkSiirrytäänkö lainahakemukselle ?

  • Kilpailutettu laina on aina edullisin
  • Kuluttajille ilmainen palvelu
  • 100% suomalainen ja suomenkielinen palvelu
  • Suomen suosituin lainanantaja 500 - 35.000 € lainoille
Harmi ettei sopiva lainamuoto löytynyt tällä erää...

Ehkä haluat osallistua kilpailuun, josta voit voittaa Jopon?

sulje
Hienoa, onnistui.
Torjuaksemme roskapostia vaadimme vahvistuksen. Muista vahvistaa sähköpostiinne saapuva ilmoitus, niin saat välittömästä meiltä lainatarjouksen.