Zmarta lainojen vertailu kannattaa

Zmarta

Zmarta lainojen kilpailutus:[su_list icon=”icon: star” icon_color=”#3eaf42″]

  • Uudenlainen rahoituspalvelu
  • Kulutusluottoa 500 – 30 000 euroa
  • Ei vakuuksia[/su_list]
[su_button url=”/hae-zmarta” target=”blank” style=”stroked” background=”#31722f” color=”#f6f6f6″ size=”7″ radius=”5″ icon=”icon: chevron-right” text_shadow=”1px 1px 0px #000000″ desc=”Aloita lainojen veloitukseton kilpailutus”]Tästä Zmarta -palveluun[/su_button]

 

Uusi palvelu, vanha ja luotettava yritys

Zmarta on uudenlainen, älykäs tapa löytää tarvittavissa oleva lainaratkaisu. Yritys kuuluu pohjoismaalaisen Freedom Fïnance konserniin ja on toiminut Suomessa jo vuodesta 2008 lähtien, nimellä Freedom Rahoitus. Luotettavan Zmarta avulla onnistuu lainojen vertailu sekä kilpailuttaminen usean ei pankin tai luottolaitoksen välillä, sillä kokemusta löytyy niin lainojen ja vakuutuksien kuin sijoitustenkin kilpailuttamisesta.

Zmartan käyttö on helppoa. Vain yhdellä lainahakemuksella yritys tavoittaa useat luotonantajat. Hakijan ei tarvitse nähdä kilpailuttamisen vaivaa, vaan Zmarta tähtää löytämään monta lainatarjousta. Lainanhakija saa tutustua vaihtoehtoihin ja tehdä itse lopullisen päätöksen.

Palvelujen käyttäminen on siis vaivatonta ja maksutonta.

Maksuton palvelu auttaa löytämään kulutusluoton sen hakijalle, olipa kyseessä uusi laina tai useamman lainan yhdistäminen.

Yrityksen tavoite on etsiä lainanhakijalle edullinen lainaratkaisu sekä auttaa hakijan henkilökohtaista rahataloutta. Jos hakijalla on tavoitteena yhdistää lainoja, se onnistuu Zmartan kautta, näin hakija voi saada paremmat lainaehdot ja pienemmän kuukausieränkin. Tai jos unelmana on vaikkapa ulkomaanmatka, elektroniikkaa tai remontti, auttaa Zmarta siinäkin.

Zmarta myöntää lainaa aina 30 000 euroon asti, ilman vakuuksia ja takaisinmaksuaikaa saa lainan määrästä riippuen, 12 vuoteen asti. Jos lainalle löytyy rinnakkaishakija, on mahdollisuudet lainan myöntämiseen entistä paremmat. Lainan saajat voivat tällöin saada matalamman koron sekä suuremman lainasumman.

Zmartan hakemus on helppo täyttää yrityksen omilla verkkosivuilla. Vastauksen saa nopeasti, usein jo saman päivän aikana. Zmarta myöntää lainaa yli 20-vuotiaille henkilöille, joilla on säännölliset palkka- tai eläketulot.
Zmartan myöntämälle lainalle tuleva korko on yksilöllinen ja määräytyy hakijan edellytysten mukaan. Koron suuruus ilmoitetaan hakijalle luottotietojen tarkistuksen jälkeen.

Zmarta

Ahventie 4B
02170 Espoo
Puhelin: 09 4241 4444
[email protected]

108 kommenttia artikkeliin ”Zmarta”

Jätä kommentti