Yritysluotto on tarkoitettu yrityksille

Yritysluotto lainaa yrityksille 3000 - 50000 euroaYritysluotto lyhyesti:

  • Lainaa 3000 - 50 000 euroa yrityksille
  • Takaisinmaksuaikaa 1 - 12 kuukautta
  • Nopea lainapäätös, raha siirtyy tilille jo seuraavna päivänä

Yritysluotto.fi palvelun tuottaja on vankka taho

Yritysluoton palvelun tarjoaa OPR-Yritysrahoitus Oy, joka on järjestänyt jo yli miljoona erilaista rahoitusratkaisua suomalaisille asiakkailleen. Laajaanpalveluvalikoimaan kuuluu kuluttajaluottopalveluita ja lasku- ja osamaksuratkaisu verkkokaupoille. Yritysluoton palvelu on lainapalvelu, joka tarjoaa helpon ratkaisun yrityksen nopeaan lainan tarpeeseen. Esimerkiksi ennalta arvaamattomat muutokset toimintaympäristössä voivat aiheuttaa hyvinkin hoidetuille yhtiöille yllättäviä tilanteita. Liiketoiminnan nopea kasvu, asiakkaiden maksuviiveet sekä muut päivittäiset haasteet asettavat erilaisia vaatimuksia yrityksen käyttöpääoman hallintaan.

Yritysluotto myöntää lainaa 3 000 eurosta 50 000 euroon asti, takaisinmaksuaikaa on 1 - 12 kuukautta.

Lainapalvelu on erinomainen niille yrityksille, joilla on ongelmia kassavirran vaihteluiden aiheuttamissa tai muissa yllättävissä taloudenpidollisissa haasteissa. Hinnoittelu on avointa sekä selkeää, jokaiselle lainasummalle ja laina-ajalle on kiinteä toimituspalkkio ja se sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut. Lainan ottava yritys tietää täten jo tarkasti etukäteen, mitä kokonaisuus tulee maksamaan.

Takaisinmaksu tapahtuu joka kuukausi tasaerissä.

Lainaa voi hakea vaivattomasti verkossa, eikä sitä varten tarvitse kerätä perinteistä tilinpäätösdokumentaatiota.

Yrityslainan saamisen edellytyksenä on hakevan yrityksen sekä vastuuhenkilöiden luottokelpoisuus ja yksityishenkilön tai yksityishenkilöiden antama omavelkainen takaus. Jokaiseen myönnettyyn lainaan edellytetään yksityishenkilön omavalkaista takausta, yli 20 000 euron lainasummiin tarvitaan kahden yksityishenkilön antama omavelkainen takaus.

Takaussitoumusten hoitaminen onnistuu hyvin verkossa sähköisellä allekirjoituksella. Takauksen jälkeen haetun lainan summa siirretään yrityksen pankkitilille.

Esimerkki lainasta:
Lainaa 10 000 euroa
Takasinmaksuaika 6 kuukautta
Kuukausierä 2133 euroa
Lainasumma yhteensä 12 798 euroa

Yritystiedot

OPR-Yritysrahoitus Oy
Lautatarhankatu 8 B
00580 Helsinki

Puhelin 080 741 2032,
avoinna arkisin klo 9-17

asiakaspalvelu@yritysluotto.fi
yritysluotto.fi

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.