Yleislaina: lainaa 500 – 5000€

yleislaina-logo

[su_list icon=”icon: star-o” icon_color=”#3eaf42″]
  • Helppo hakea
  • Ilmainen hakemus, ei piilokuluja
  • Päätös heti

 

[animate]Yleislainalta saat heti päätöksen lainan myöntämiselle.[/animate]

Yleislaina.fi:n kulutusluotto on 2000- 5000 euron kertaluotto, jonka takaisinmaksuajan voi valita 6-24 kuukauden väillä, tasalyhennyksin.

Yleislaina sopii erityisesti suurempiin kertahankintoihin. Se on selkeä luottoratkaisu. Lainahakemuksen voi soittaa tai täyttää helposti netissä, jonka jälkeen lainasopimus lähetetään sähköpostiin. Tässä vaiheessa sopimukseen voi tutustua rauhassa sekä harkita lainan ottamista.

Sen jälkeen sopimus allekirjoitetaan.

Allekirjoitus tapahtuu TUPAS- tunnisteilla. Lainasumma maksetaan kertamaksuna tilille.

Ehtoja lainan myönnölle?

Lainanmyöntämisen ehtoina on työsuhde (ei koeaika) tai eläke, ei luottohäiriömerkintää, tulot ylittävät menot ja tulomenoarvio on realistinen, ei liian montaa luottoa entuudestaan. Luottosopimuksen voimassaoloaika on 24kk.

Kun olet jättänyt lainahakemuksen, yritys tarkistaa jättämiesi tietojen paikkansapitävyyden. Tarkistukseen menevät muun muassa luottotietojen häiriöttömyys, asiointisuhteesi Suomen Asiakastieto Oy:n tai muun vastaavan luottotietorekisterin pitäjän tietokannasta.

Toisin sanoen, jos sinulla ei ole luottohäiriöitä tai voimassa olevia kiistoja perintätoimistojen kanssa ja omaat vakituisen tulonlähteen, esim. palkkatyö tai eläke, voit hakea lainaa Yleislainalta.

Lainan takaisinmaksua silmällä pitäen yritys toimittaa kotiosoitteeseesi laskun paperisena versiona.

Paperiversiosta löytyvät joka kuukausi kaikki tarpeelliset tiedot maksun suorittamista varten. Yleislainan asiakkaat ovat kiittäneet laskujen toimittamista paperiversioina kuukausittain, sillä joillakin lainanantajilla käytössä oleva sähköinen laskutus on vielä monelle vierasta. Lasku halutaan paperisena. Muista että voit hakea yritykseltä uutta lainaa vasta kun olet maksanut aiemman lainan kokonaisuudessaan takaisin.

Yleislainan säännösten mukaan yhdellä asiakkaalla voi olla avoinna vain yksi laina kerrallaan, mikä osoittaa lainanantajan suoraselkäisen asenteen nykyiseen lainamarkkinaan – asiakasta ei haluta ylivelkaannuttaa suurten voittojen perässä. Yleislaina on toiminut suomessa jo useita vuosia ja voimme suositella palvelua sen helppokäyttöisyyden, selkeän ja rehdin toimintamallin sekä erittäin selkeiden lainakulujen esittämisen johdosta.

Yritys käyttää mainonnassaan vahvasti kuluttajansuojalain mukaisia lainalausekkeita eikä yritä peitellä lainojensa kustannuksia.

Yhteystiedot:

Postiosoite,

AA-Yleislaina Oy
Sinikalliontie 12
PL 65
02631 Espoo

Asiakaspalvelu Puh 0600 0 2515
Puhelinasiakaspalvelu palvelee arkisin kello 9-17
Fax: 09 85657003

Yleislaina Oy on Eestiläisessä omistuksessa oleva sivuliike. Yhtiön toinen liiketoiminta-alue on perintä.

Yksi kommentti artikkeliin ”Yleislaina: lainaa 500 – 5000€”

Jätä kommentti