Yhteislaina

Yhteislaina on laina kahdelle hakijalle:

Yhteislaina.fi
Lainan hakeminen yhdessä puolison kanssa kannattaa, saatte edullisemman lainan varmemmin.
  • Edullisempi yhteislaina puolison kanssa
  • Lainaa 6000 euroon asti
  • Verkkohakemus ja nopea palvelu

Suomalainen lainapalvelu lainaa yhdessä hakeville

Yhteislaina on uusi lainapalvelu, jonka kautta lainansaanti on varmempaa yhdessä puolison kanssa haettuna. Hakijalla on vapaus päättää itse, mihin tarkoitukseen lainan käyttää. Yhteislainaa on mahdollista saada 100-3000 euroa, mutta yhdessä puolison kanssa aina 6000 euroon asti. Maksuajan voi itse valita lainasummasta riippuen, takaisinmaksuaikaa on 1-5 vuotta. Yritys tarjoaa hakijalleen mukavan ja läpinäkyvän hinnoittelun, siksi Yhteislaina ei veloita lainasta avausmaksua, kuukausimaksua tai muita lisäveloituksia. Hakija maksaa siis ainoastaan lainan koron, joka ilmoitetaan lainasopimuksessa.

Yhteislainaa on vaivaton hakea, sillä yrityksen verkkosivuilta löytyy helppotäyttöinen lomake. Lainapäätöksen saa pikaisesti ja laina maksetaan nopeasti tilille. Raha maksetaan heti, kun lopullinen tarkastus on suoritettu ja sähköinen allekirjoitus vastaanotettu. Lainasumma voi näkyä hakijan tilillä jo saman päivän aikana tai viimeistään parin pankkipäivän kuluessa.
Lainaa voi hakea yli 22-vuotiaat henkilöt, joilla on säännöllinen palkka- tai eläketulo ja oma puhelinliittymä. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää ja hänen tulee asua vakituisesti Suomessa.lainan hakeminen yhdessä puolison kanssa kannattaa

 

 

Lainan maksuaika

Lainan maksuaika riippuu lainan määrästä ja sitä suoritetaan pois kuukausittain. Jos hakija kuitenkin haluaa, lainan voi suorittaa pois aiemminkin ilman lisäkuluja. Lainan suorittamisen aikana on mahdollista pitää myös kaksi maksuvapaata kuukautta vuoden aikana. Näin hakija saa joustovaraa talouteensa.
Yhteislaina tekee yhteistyötä Halinon kanssa.

Esimerkki lainasta:
Lainasumma 6000 euroa
Laina-aika 3 vuotta
Kuukausittainen erä 244 euroa

Halino laina / TF Bank AB, TF Bank Suomen sivuliike
PL 5600
00002 Helsinki
Puhelin 0206 90191

info@halino.fi

 

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.