Yhdistälainoja.fi

Yhdistälainoja.fi palvelee 24h/vrk

Lainavertaajan tärkeimmät tiedot:[su_list icon=”icon: star” icon_color=”#3eaf42″]

  • Maksuton lainanhaku
  • Monta lainatarjousta yhdellä hakemuksella
  • Lainaa aina 20 000 euroon asti

Vaivaton lainahaku Yhdistälainoja.fi kautta

Yhdistälainoja.fi on vaivaton lainapalvelu, jonka kautta on mahdollista hakea lainaa 500 eurosta aina 20 000 euroon asti.

Lainaa on helppo hakea verkkohakemuksella ja vastauksen saa nopeasti. Hakija saa useamman lainatarjouksen eri pankeista, joista lainanhakija voi valita itselleen parhaimman.

Tarjouksiin pyritään saamaan aina mahdollisimman alhainen korko sekä parhaat lainaehdot.

Yhdistalainoja.fi:n lainatarjoukset ovat sekä koroiltaan että kuluiltaan vastaavat kuin suoraan kyseiseltä pankilta haettuna.

Kukin pankki käsittelee lainahakemuksen itsenäisesti sekä määrittää hakijan lainalle koron. Korko perustuu pankkien sisäiseen riskiarviointiin ja se vaihtelee pankista riippuen.

Parasta on, että Yhdistalainoja.fi:n kautta tavoittaa yhdellä ainoalla hakemuksella useita eri pankkeja, joista saa tarjouksia eri koroilla.

Hyväksytyn lainahakemuksen ja päätetyn tarjouksen jälkeen, riippuen pankista, lainasumman siirtäminen tilille kestää muutamasta tunnista muutamaan päivään.

Lainaesimerkki:

Lainasumma 7000 euroa
Takaisinmaksuaika 3 vuotta
Arvioitu lainanlyhennys 227 euroa/kk
Korkokulut 1190 euroa
Nimelliskorko 10%
Todellinen vuosikorko 10,47%

Yhdistälainoja.fi -palvelun tarjoaa Ruotsin suurimman lainojen kilpailuttajan Lendo:n suomen sivuliike Lendo Oy. Lendo Oy toimii yhteistyössä mm. Tori.fi kanssa, joten emme voi olla suosittelematta palvelun tasoa.

 

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Yhdistälainoja.fi”

Jätä kommentti