X-in lainapalvelu

X-in laina lyhyesti:

X-In on lainojen kipailuttaja

  • Lainaa 500-30 000 euroa
  • Takaisinmaksuaikaa 1-12 vuotta
  • Nopea luottopäätös
  • Lainatarjous useasta pankista

X-IN LAINA -PALVELU ON LOPETTANUT TOIMINNAN

 

X-in on lainapalvelu, joka kautta on mahdollista saada monipuolisesta pankkivalikoimasta luottoa. Yritys välittää lainaa sekä luottokortteja ilman takuita. Lainan hakijalle pyritään löytämään juuri omiin tarpeisiin ja elämäntilanteeseen sopiva pankki sekä luotto.

Lainaa 500 – 30000 euroa

X-in myöntää lainaa hakijoilleen 500 eurosta 30 000 euroon asti. Laina-aika on luoton määrästä riippuen vuodesta 12 vuoteen. Lainan hakeminen on helppoa ja palvelun käyttäminen on maksutonta. X-inin omilla verkkosivuilla on hakemus, jonka täytön jälkeen vastaukset saa omaan sähköpostiin. Lomakkeen täytön yhteydessä X-in antaa hyviä vinkkejä, miten parantaa lainansaannin mahdollisuuksia.

Lainahakemuksesta lainaksi

Lainahakemuksen täyttö on nopeaa ja vaivatonta. Hakemuksen saavuttua X-iniin, yritys etsii hakijan tilanteeseen ja tarpeisiin sopivat lainaehdotukset annettujen tietojen perusteella. Hakija saa ehdotukset heti ja voi tutustua rauhassa saamiinsa tarjouksiin sekä päättää itse haluaako ne hylätä vai hyväksyä. Riippuen pankista, ne hyväksyvät lainatarjoukset välittömästi tai muutamien tuntien sisällä. Lainapäätöksen synnyttyä, rahat siirtyvät hakijan pankkitilille tunnin, mutta viimeistään kolmen päivän kuluessa.

X-in välittää parhaimmat lainat alhaisimmilla koroilla.

Korkoon vaikuttavat hakijan ikä, työllisyys, taloudellinen tilanne sekä pankin ottama riski takuutonta luottoa myönnettäessä. Lainan korko ilmoitetaan jokaiselle hakijalle henkilökohtaisesti lainasopimuksessa. Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain ja riippuen lainan määrästä, laina-aika on 1-12 vuotta.

X-in Lainaesimerkki:

  • Haettu lainasumma 9000 euroa
  • Takaisinmaksuaika 5 vuotta
  • Kuukausittainen lyhennys 174 euroa

X-inin kautta on myös mahdollista hakea eri pankkien luottokorttia. Yksinkertaisen hakulomakkeen jälkeen hakija saa useiden pankkien luottokorttitarjouksia, josta voi valita itselleen parhaimman. Tarjotut luotot ovat takuuttomia sekä palkinto-ohjelmilla lisättyjä. Kulutusluottovertailu suosittelee X-in sijaan käyttämään joko Freedom Rahoitusta tai Zmarta -palveluita lainojen kilpailuttamiseksi. Ne ovat suomalaisia tunnettuja vaihtoehtoja.

Freedom Rahoitus, lue arvostelumme tästä
Zmarta, lue arvostelumme tästä

Onko sinulla kokemuksia X-in lainoista? Kerro niistä alle.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.