Vivuksen lainat maksetaan nopeasti tilille

Vivus: jopa 400 € ilman korkoa ja kuluja

Vivus halvin laina[su_list icon=”icon: star” icon_color=”#3eaf42″]

 • Yksinkertainen, nopea ja joustava
 • Ilmainen ensilaina, jopa 400 €
 • Alhaisimmat korot
 • Lainaa 10-2010 euroa
 • Ammattitaitoinen palvelu[/su_list]
[su_button url=”/hae-vivus” target=”blank” style=”stroked” background=”#31722f” color=”#f6f6f6″ size=”7″ radius=”5″ icon=”icon: thumbs-o-up” text_shadow=”1px 1px 0px #000000″ desc=”Klikkaa tästä”]Hae lainaa Vivukselta tästä.[/su_button]

 

Luotettava, edullinen kotimainen vaihtoehto

Vivus on vuonna 2009 aloittanut, luotettava pienlainayritys. Lyhytaikaisia pienlainoja myöntävä yritys myöntää lainoja myös monessa muussa maassa, kuten esimerkiksi Tanskassa, Ruotsissa ja Britanniassa. Vivus ei vaadi asiakkailtaan vakuuksia lainan ottamista varten.

Kenelle Vivus lainaa myönnetään?

Kuluttajaluotto myönnetään yli 20-vuotiaalle, oikeustoimikelpoiselle hakijalle, jolla tulee olla suomalainen pankkitili sekä osoite. Hakijalla ei saa olla luottohäiriömerkintöjä. Vivuksen lainaa voi hakea ensimmäiset kaksi kertaa ainoastaan yrityksen verkkosivujen kautta, mutta sen jälkeen lainahakemuksen voi tehdä myös puhelimitse. Kaikki hakemukset käsitellään joka päivä yrityksen aukioloaikana.

Kuinka paljon lainaa myönnetään?

Lainaa myönnetään 10 eurosta aina 2010 euroon asti, 1-30 vuorokauden maksuajalla. Luotonsaajan on mahdollista nostaa luottoa laina-aikana haluamansa määrän aina enimmäismäärään asti. Lainan nostomahdollisuus umpeutuu, kun laina-aikaa on jäljellä kolme vuorokautta. Vivuksen luotto on henkilökohtainen. Uutta kulutusluottoa voi hakea, kun aiempi laina on maksettu kokonaisuudessaan pois. Ensimmäisen lainan saa ilman lisäkuluja, eli ei korkokuluja, tekstiviesteistä tai käsittelykuluja.
Lainan laskutuspalkkio sekä korko määritellään jokaiselle lainasopimuksessa. Korko lasketaan todellisten korkopäivien mukaan, ja se lukee sopimuksessa.

YHTEYSTIEDOT:

4Finance Oy
Mikonkatu 15 B
00100 Helsinki
Puhelin 0600 550 750
asiakaspalvelu(at)vivus.fi

156 kommenttia artikkeliin ”Vivus: jopa 400 € ilman korkoa ja kuluja”

 1. Taxi moto line
  128 Rue la Boétie
  75008 Paris
  +33 6 51 612 712  

  Taxi moto paris

  I enjoy what you guys tend to be up too. This
  kind of clever work and exposure! Keep up the fantastic works guys I’ve included you guys to my
  blogroll.

  Vastaa

Jätä kommentti