Viisi kohdetta rahoitukselle

Vakaa talous sekä säästäminen ovat asioita, joita tavoitellaan ja silloin tällöin saavutetaankin. Joskus tulee kuitenkin tilanteita, joissa on tarvetta ulkopuoliselle rahoitukselle.

Silloin kun oma talous on hyvässä tasapainossa ja maksukyky kunnossa, voi ulkopuolelta saatava rahoitus olla järkevä valinta yllättäviä menoja, kuten vaikkapa harrastuksia, juhlia tai hankintoja varten. Rahoituksen avulla rahan käyttöä on mahdollista pitää tasaisena suurempienkin hankintojen yhteydessä.

Käyttötiliä ei tarvitse tyhjätä kriittiselle rajalle. Lainanhakuun ja rahojen sijoittamiseen on viisi suosittua kohdetta.

Lomamatka

Luottokortin käytön sijaan lomabudjetti on hyvä suunnitella etukäteen ja jakaa kustannukset esimerkiksi kokonaan seuraavan vuoden ajalle. Rentouttava rantaloma ja elämykset energisoivat varmasti enemmän silloin, kun matkailija tietää, että rahoitusasiat ovat kunnossa ja ne jakaantuvat pidemmälle aikajaksolle.

Lomalta on rennompaa palata arkeen, kun postilaatikossa ei ole heti vastassa luottokorttilaskua. Lue lisää edullisesta lomailusta artikkeleistamme edulliseen lomailuun tästä ja lomaan liittyviä säästövinkkejä tästä. Jos haet rahoitusta lomamatkaasi, Zmartalta saat edullista lomarahoitusta.

Hae lainaa lomamatkaan tästä.

Harrastus

Mielekäs harrastus tai useampikin kohentavat elämänlaatua. Hyvistä golfmailoista tai vaikka purjeveneestä voi nauttia useat vuodet eteenpäin, mutta niihin täytyy ensin satsata. Lasten harrastukset voivat johtaa elinikäiseen innostukseen, mutta varusteisiin, kausimaksuihin ja muihin tarvittaviin kuluihin kuluu yllättävästi rahaa.

Remontointi

Oma kesämökki ja koti ovat monesti kohteita, joita halutaan kunnostaa. Nämä ovat suurimpia rahan sijoituskohteita ja sen takia asumuksista kannattaakin pitää hyvä huoli. Huolenpito ei kuitenkaan aina riitä, vaan ajoittain tarvitaan korjaustoimenpiteitä.

Putkiremontti, katonkorjaus tai vaikkapa julkisivun kunnostus eivät ole edullisia, mutta ovat tyypillisiä korjauksia, joita ajan myötä täytyy tehdä. Remonttibudjetin kartoittamisen jälkeen myös rahoitus hoituu helposti.

Remonttikustannukset saa järkevöitettyä pidemmälle ajalle eikä niitä tarvitse maksaa heti. Remontin jälkeen asunnon tai kesämökin arvo nousee sekä asumismukavuus kohenee.

Edullisimman remonttirahoituksen voit kilpailuttaa esimerkiksi Freedomin kautta.

Huonekalutlainaa_huonekaluihin

Sänky, sohva sekä ruokailuryhmä taitavat olla suosituimpia huonekaluja, joita uusitaan. Ne ovat kuitenkin kalleimpiakin kalusteita. Laatuun on hyvä panostaa vaikka se ostohetkellä hintalappua katsottaessa mietityttääkin. Huonekalut ovat päivittäin kovalla kulutuksella. Olipa kohde mikä tahansa, aina täytyy kuitenkin kaivaa lompakkoa esiin. Huonekaluja ei kannata

Häät

Yhä useampi naimisiin aikova pariskunta turvautuu ulkopuoliseen rahoitukseen. Monet käyttävät häihinsä monta tuhatta euroa, jopa yli 10 000 euroakin. Suurimmat menoerät koituvat ruoka- sekä juomatarjoiluista. Hääjuhlaan panostetaan tänä päivänä eri tavalla. Ei monikaan halua omassa juhlassaan kompromisseja ja siten turvaudutaan lainaan, harvalla on niin paljoa takataskussaan rahaa kuin esimerkiksi häihin usein tarvitaan.

Luotettavalta lainanmyöntäjältä neuvoteltu rahoitus on varma ja turvallinen tapa huolehtia omasta taloudesta, myös yllättäenkin tulevissa tilanteissa. Vaikka juuri tällä hetkellä ei olisi tarvetta huonekaluille tai lomamatkalle, on hyvä tietää, että nopeisiinkin tilanteisiin löytyy hyviä rahoitusvaihtoehtoja. Häihin saat lainaa esimerkiksi Zmartalta, Etua.fi-sivustolta tai Freedomilta.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.