Viikinkilaina

Suomalainen Viikinkilaina

Viikinkilainan tärkeimmät tiedot:[su_list icon=”icon: star” icon_color=”#3eaf42″]

  • Lainaa 2000 euroon asti
  • Yli 21-vuotiaille
  • Ei vakuuksia

2000 euron luottoraja

Viikinkilaina myöntää joustoluottoa Suomessa asuville hakijoilleen 2000 euron luottorajaan asti. Joustoluottoa voi nostaa milloin vain luottorajan puitteissa eikä sitä tarvitse nostaa kerralla kaikkea. Viikinkilainassa ei ole kiinteää vuosimaksua.

Lainaa yli 21 vuotiaille

Viikinkilainaa voivat hakea yli 21-vuotiaat, Suomessa asuvat henkilöt. Hakijalla tulee olla suomalainen pankkitili sekä henkilötunnus, eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintää.

Joustoluoton hakeminen onnistuu mihin aikaan vuorokaudesta vain, Viikinkilainan verkkosivuilta löytyvällä hakemuksella. Hakemus on helppo täyttää ja lainapäätöksen saa nopeasti.

Päätöksen jälkeen lainan hakijan tulee lukea lainaehdot ja hyväksyä ne. Viikinkilaina käsittelee kaikki hakemukset hakemukset luottamuksellisesti.

Laina haettavissa verkkosivustolla ja tekstiviestillä

Viikinkilaina myöntää joustoluottoa aina 2000 euroon asti. Ensimmäinen nosto tulee olla vähintään 100 euroa, mutta sen jälkeen laina on käytettävissä hakijan tarvitseman määrän mukaisesti.

Lainan voi nostaa joko kerralla tai pienemmissä erissä joko Viikinkilainan verkkosivuilla tai tekstiviestillä. Viikinkilainan myöntämä laina on jatkuva luotto. Viikinkilainassa ei ole kiinteää vuosi- tai kuukausimaksua, mutta lainan saajalle tulee maksettavaksi lainasopimuksessa yksilöity nostoprovisio. Nostoprovisio on maksimissaan 25 % nostettavasta summasta. Saatua lainaa suoritetaan takaisin kuukausierissä.

Lainanlyhennykseen sisältyvät korot, jotka lainansaaja maksaa kulloinkin maksamatta olevasta pääomasta. Korko on koko sopimusajan kiinteä, 7,5 % kuukaudessa ja lainan nimelliskorko on 90 %.

Viikinkilainan avoin saldo koostuu nostetusta luoton määrästä, nostamisesta aiheutuneista provisioista sekä kertyneestä kuukausikorosta.

Korko lasketaan todellisten korkopäivien mukaan käyttäen jakajana kuukauden todellisten päivien määrää. Saadun lainan kuukausittainen vähimmäislyhennys on 20 % laskutushetkellä olevasta avoimesta saldosta, kuitenkin vähintään 50 euroa.

Lainansaajalla on mahdollisuus suorittaa myös ennenaikainen lainantakaisinmaksu.

Top Finance Oy
PL 12
20320 Turku
[email protected]
Vieraile sivustolla

Asiakaspalvelu on avoinna ma-la 8-22 su 12-18

 

3 kommenttia artikkeliin ”Viikinkilaina”

Jätä kommentti