Edullinen 1000 euron laina

Vakuudettomat pikalainat, sääntelty tiukentumassa rajusti

Vakuudettomat pikalainat aiotaan rajoittaa koron osalta jopa vain 20% vuosikorkoon, joka on raju pudotus nykyisestä korkotasosta, sekä luottokuluille on esitetty 150 euron vuosittaista kattoa. Pikavippien sääntely on siis tiukentumassa rajusti. Tämä on positiivinen piirre valvonnassa ja vähentää lopulta kotitalouksien velkaantumista pitkällä aikavälillä.

Samalla Finanssivalvonta, eli Fiva kiinnittää jatkossa huomiota erityisesti vakuudettomiin pikalainoihin eli pikavippeihin. Samalla Fivailmaisee kannattavansa myös positiivisen luottorekisterin muodostamista Suomeen. Samankaltainen luottorekisteri on käytössä mm. Isossa Britanniassa ja on varsin toimiva käytäntö luotonhakijan maksukyvyn arvioimiseen. Suomessa tätä järjestelmää käytettäisiin uskoaksemme nykyisen järjestelmän rinnalla.

Kotitalouksien kyky selvitä veloistaan on osa makrovakauden kokonaisuutta ja luotonottajiin vaikuttavat makrovakausvälineet eivät ole Suomessa kuitenkaan tarpeeksi tehokkaita.

Suomessa kulutusluottojen arvioitu määrä on noin 20 miljardia euroa eli noin 12-14 prosenttia kaikista kotitalouksien veloista. Samaan aikaan viiden ja puolen miljoonan väestöstä liki 400 000 ihmistä on jo velkaantunut, osa jopa ongelmallisen pahasti.

Pikavippien tarjonta on kasvanut nopeasti ja niiden markkinointi on aggressiivista. Fivan mukaan toistaiseksi keinot pikavippien aiheuttamien ongelmien hallitsemiseksi ovat Suomessa olleet riittämättömiä.

Nyt alle 2 000 euron luotoille on asetettu korkokatto, mutta tämän seurauksena tätä suurempien lainojen osuus on alkanut kasvaa. Valmisteilla on nyt katon laajentaminen koskemaan kaikkia kulutusluottoja lukuun ottamatta asuntolainoja.

Yksi kommentti artikkeliin ”Vakuudettomat pikalainat, sääntelty tiukentumassa rajusti”

 1. Hei rouva ja herrat, tarvitsette taloudellista apua? Olen Susan Benson. Olen lainanantaja ja myös finanssikonsultti.

  Tarvitsetko yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa tai lainaa projektisi loppuun saattamiseksi? Jos vastauksesi on kyllä, suosittelen, että otat yhteyttä yritykseeni. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluja, mukaan lukien pitkä- ja lyhytaikaiset lainat. Jos haluat lisätietoja, kirjoita meille sähköpostitse: ([email protected]) tai Lähetä meille sähköpostia suoraan WhatsApp-palveluun: +447903159998 ja saa vastauksen hetkessä.

  Olemme kattava rahoituspalveluyritys ja olemme sitoutuneet auttamaan sinua parantamaan pitkän ja lyhyen aikavälin taloudellisia tavoitteitasi. Olemme erikoistuneet tarjoamaan jäsenneltyjä rahoitusratkaisuja yksityisille ja yrityksille tehokkaimmalla ja nopeimmalla tavalla.

  Tässä on joitain syitä, miksi sinun pitäisi ottaa meihin yhteyttä lainaa varten;
  * Mukavuus – Voit hakea lainaa missä ja milloin tahansa.
  * Joustava summa – Voit päättää, kuinka paljon haluat lainata.
  * Nopea suora rahoitus – saat lainasi 24 tunnin kuluessa hyväksynnästä.
  * Joustava korko 3%.
  * Korkea hyväksyntä
  * Joustava takaisinmaksu – saat mahdollisuuden valita takaisinmaksupäivä joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain 1–30 vuoden ajan.
  * Yksinkertainen online-sovellus.
  * Henkilökohtainen ohjaus ja asiantuntemus.
  * Ei piilotettuja maksuja

  Älä menetä mahdollisuutta varojen puutteen vuoksi. Ota nyt yhteyttä yritykseeni, voimme auttaa sinua lainalla.

  Jos haluat lisätietoja lainatarjouksestamme, lähetä meille lainapyyntösi:
  Sähköposti: [email protected]
  WhatsApp: +447903159998

  Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaansa ja ovat täysin suojattuja. Työskentelemme luottamuksellisesti yhdessä kaikkien osapuolten hyödyksi.

  Vastaa

Jätä kommentti