Laskujen myynti

Uusia lainanantajia kotimaan markkinalle

Uusia lainanantajia on taas rantautunut markkinoillemme.

Viimeisen vuosineljänneksen aikana lainan myöntäjiksi ovat tulleet muun muassa Komplett Bank, Vitalaina, Siimpl, Surimo. Tässä pikayhteenveto näistä lainan antajista.

Komplett Bankin Joustoluotto

  • Komplett Bankista voit hakea Joustoluottoa 1 000 – 50 000 €
  • Ei määriteltyä laina-aikaa – voit maksaa takaisin milloin vain
  • Korot ja kulut veloitetaan kuukausittain
  • Voit uudelleenkäyttää Joustoluottoa sinulle myönnetyn rajan puitteissa, kun luoton pääomaa on maksettu takaisin
  • Maksat korkoa vain käytetystä luottomäärästä. Nimelliskorko 4,9 % – 19,9 %

Komplett Bank on uuden sukupolven online-pankki Norjasta, jossa olemme viimevuosina saavuttaneet vankan aseman luotettavana, joustavana ja nopeana pankkina. Erikoisalaamme ovat kulutusluotot, ja tarjoamme ratkaisuja monenlaisiin elämäntilanteisiin edullisin ehdoin. Pyrimme tekemään niin arjesta kuin juhlastakin sinulle joustavaa.

Komplett Bank palveluun pääset tutustumaan tästä.

Vitalaina

Vitalaina-palvelua pyörittää Tanskalainen yritys Xfinans – CVR.nr. 37855960, Vesterbrogade 208, DK1800 Frederiksberg, DK

Vitalainalla lainan hakeminen pyritään tekemään mahdollisimman selkeäksi ja helpoksi, jotta sinun olisi mahdollista ostaa juuri se mitä tarvitset. Vitalaina kilpailuttaa lainat puolestasi, joten palvelun avulla varmistat saavasi edullista lainaa.

Vitalainan kulutusluotto auttaa sinua toteuttamaan unelmasi ilman turhaa odotusta helpolla ja turvallisella tavalla. Vitalainalta lainaamasi rahan voit käyttää vaikka matkaan, veneeseen, asuntovaunuun, uuteen autoon tai mihin ikinä tarvitsetkin.

Siimpl

Siimpl tekee yhteistyöstä Lendon kanssa. Lainan hakeminen ei ole koskaan ollut niin helppoa ja nopeaa kuin Siimpl-palvelun avulla. Löydät kätevästi juuri sinulle sopivimman lainan, joka palvelee tarpeitasi parhaiten.  Siimpl-hakuprosessi on yksinkertainen ja saat lainapäätöksen saat hetkessä. Siimpl tarjoaa 500 – 50 000 euron lainoja alkaen 8 % korolla. Tutustu tästä.

Jätä kommentti