Takuuvuokra laina: 5 parasta tapaa

Lainaa takuuvuokraanVuokravakuus laina, eli takuuvuokra laina pelastaa päivittäin monen suomalaisen kiperästä tilanteesta. Usein muuton yhteydessä ilmestyy käytössäsi oleville varoille liiankin monta yllättävää “rahareikää”. Yleisimmät yllättävät kulut ovat ensimmäisen kuukauden vuokra ja vuokravakuus eli takuuvuokra. Takuuvuokran suuruus on yleensä ottaen 1 – 2 kuukauden vuokraa vastaava rahasumma, joka talletetaan vuokranantajan tilille. Yhteensä sinule erääntyy siis 3 kuukauden vuokraa vastaava summa maksettavaksi ja ellet ole saanut edellisen vuokra-asunnon takuuvuokraa takaisin tilillesi, tulee lompakkoosi 4 kuukauden vuokraa vastaava tilapäinen lovi. Helsingin 25 keskustayksiön vuokratasolla se tarkoittaa 3200 euroa. Miten haalit tämän summan kasaan, jos sinulle ei ole kertynyt ylimääräisiä säästöjä?

Takuuvuokra hakemus (kilpailuta edullisin laina takuuvuokraan)

Et halua kilpailuttaa takuuvuokraa?

Eipä hätää – Me kerromme 5 parasta tapaa hoitaa tilanne sujuvasti. Tiesitkö, että vuokravakuutta, eli takuuvuokraa ei ole välttämätöntä maksaa rahana vuokranantajalle? Lue alta lisää, me kerromme sinulle viisi parasta tapaa rahoittaa takuuvuokra.

Takuuvuokra lainaksi – tässä 5 takuuvuokran rahoitustapaa

1. Vanhemmat

Paras vaihtoehto ja myös edullisin. Soita ensin vanhemmillesi sekä sisarillesi – he auttanevat kyllä jos pystyvät.

2. Vakuus.fi -palvelu

Nopea, helppo ja edullinen palvelu jossa voit maksaa pelkät korot lainasta. Edullinen vaihtoehto jota kannattaa kokeilla.

3. Lainan hakeminen Kivijalkapankista

Pankin kautta vuokravakuustilin avaus voi olla hidasta. Lisäksi laina-asiaa rasittaa huono oikeusturva. Asiointi omassa pankissa on miellyttävää. Halpa vaihtoehto.

4. Edullinen kulutusluotto

Kulutusluotto on kätevästi otettavissa ja maksetaan tilillesi usein saman päivän aikana. Toisaalta tämä tapa voi olla kallis vaihtoehto verrattuna Äidiltä ja Isältä otettuun 0% korkoiseen lainaan – tosin tällä tapaa et pilaa perhesuhteitasi. Kulutusluotoista suosittelemme Freedom Rahoitusta lainojen kilpailutukseen tai Omalaina.fi  -palvelua lainataksesi rahaa nopeasti. Vertaa kaikki kulutusluotot tästä.

5. Pikavippi

Viimeinen vaihtoehto joka useimmiten myös erittäin kallis, korko jopa 1000 %. Huonoin vaihtoehto mutta esimerkiksi Vivus.fi lainaa rahaa lyhyeksi aikaa korottomasti. Voit siis lainata 400 euroa ja maksat takaisin 400 euroa, voi pelastaa pienemmissä lainatarpeissa.

Onko sinulla kokemuksia vuokravakuuden lainoittamisesta?

Kerro kokemuksistasi alle ja auta muita vuokravakuuden hakijoita löytämään hyvä ratkaisu tähän hyvin yleiseen ongelmaan.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.