Suomilimiitti

Suomilimiitti lainaa 100 - 4000 euroa
Suomilimiitti.fi osoitteessa myönnettävät lainat ovat suomalaisia pikavippejä
  • Maksat vain luoton käytöstä
  • Nostoprovisio 19 % nostetusta summasta
  • Ei muita kustannuksia, kun koko luotto maksetaan takaisin ensimmäisenä eräpäivänä
  • Keskimäärin 45 päivää korotonta maksuaikaa

Hae tästä Suomilimiittiä ilman vakuuksia tai takaajia!

Suomilimiitti.fi tarjoaa kätevän ratkaisun toistuviin rahoitustarpeisiin. Suomilimiitti on joustava tililuotto ja se antaa vapaaseen käyttöön jopa 2000 euroa. Lainan hakeminen on helppoa eikä siinä ole epäselviä piilokustannuksia. Tililuottoa voi käyttää milloin vain, luoton nostaminen onnistuu vaivattomasti netissä www.suomilimiiitti.fi tai tekstiviestillä. Palvelu ei sisällä vuosimaksua tai muita kiinteitä

Hae nopeaa lainaa Suomilimiitiltä tästä.

Kenelle Suomilimiitti myönnetään?

Luottoa myönnetään täysi-ikäiselle, luottokelpoiselle Suomen kansalaiselle. Lainanhakijalla täytyy olla  julkinen matkapuhelinliittymä, Suomessa oleva postiosoite sekä kiinteä asuinpaikka. Luotonsaajan  taloudellisen tilanteen todentamiseksi luotonantaja voi vaatia luotonsaajaa toimittamaan kopion  palkkatodistuksesta tai tiliotteesta.

Toisin sanoen lainaa saa raha-asiansa hyvin hoitanut Suomen kansalainen, jolla on toimiva julkinen matkapuhelinliittymä sekä Suomessa oleva postiosoite ja kiinteä asuinpaikka.

Lainan kulut

Suomilimiitti– tililuotto ei sisällä kiinteää vuosi- tai kuukausimaksa. Luotonsaaja maksaa luottoa käyttäessään nostoprovision, joka on 19 % kulloinkin nostettavasta summasta. Yksittäisen noston miniminostoraja on 100 euroa. Luottoa maksetaan takaisin kuukausierissä ja sen minimilyhennys on 20 % laskutushetkellä avoinna olevasta saldosta, kuitenkin aina vähintään 50 euroa. Avoimen saldon ollessa alle 50 euroa, tulee lyhennyksen kattaa koko avoin saldo. Luoton nostot ja nostoprovisiot ovat korottomia niiden laskutusta seuraavaan eräpäivään asti. Erääntyneelle osamaksusaldolle luotonsaaja on velvollinen maksamaan luottosopimuksen mukaisesti 8,9 % kuukausikoron. Saldoon sisältyy nostetun luoton määrä, luoton nostamisesta aiheutuneet nostoprovisiot ja kertynyt kuukausikorko. Kuukausikorko lasketaan kuukauden todellisten päivien mukaan.

Koroton maksuaika?

Korotonta maksuaikaa on keskimäärin 45 päivää. Osamaksuvaihtoehdossa 2000 euron lainasummalla ja 12 kuukauden takaisinmaksuajalle laskettu todellinen vuosikorko on 119,86 %. Luotonsaaja voi maksaa minimilyhennystä suuremman kuukausierän ilman ennenaikaisesta takaisinmaksusta aiheutuvia lisäkustannuksia. Lyhennys voi olla korkeintaan luoton avointa saldoa vastaava summa.

ASIAKASPALVELU
ma-pe 9-21, la-su 11-19
0600 30 31 31
(1,33e / min + pvm)

J.W.-Yhtiöt Oy
Aleksanterinkatu 17 B
15110 Lahti

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.