Siljalaina on suomalainen pikavippi

Siljalaina

Siljalaina yrityksen logo[su_list icon=”icon: star-o” icon_color=”#3eaf42″]

  • Nopea lainapäätös
  • Suomalainen yritys
  • Lainaa 20-1000 euroa 90 vuorokauden maksuajalla
[/su_list]

Siljalaina on suomalainen vaihtoehto

Siljalaina on suomalainen, markkinoiden yksi luotettavimmmista ja vakavaraisimmista pienlainayrityksistä. Yrityksen palveluvalikoima on hyvin kattava ja helppokäyttöinen, asiakaspalvelu on ammattitaitoista. Siljalaina tarjoaa 20-1000 euron pikavippiä täysi-ikäisille.

Lainan hakeminen ja ehdot

Pikavippiä voi hakea täysi-ikäiset, Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Lainaa hakiessaan, saajalla tulee olla oma pankkitili sekä puhelinliittymä. Siljalaina edellyttää ettei hakijalla ole maksuhäiriömerkintöjä.

Pikalainaa haetaan joko tekstiviestillä tai Siljalainan verkkosivuilla olevalla hakemuksella.

Lainapäätöksen saa nopeasti, muutaman minuutin kuluttua hakemuksen lähettämisestä. Myönteisen päätöksen jälkeen, hakija saa lainaehdot sähköpostiin. Luotto maksetaan tilille heti, kun Siljalaina on saanut vahvistusviestin lainaehtojen hyväksymisestä.

Siljalaina myöntää uusille, 18-21 -vuotiaille asiakkailleen, lainaa 20 euroa ja yli 22-vuotiaille 30 euroa. Lainalla on takaisinmaksuaikaa maksimissaan 90 päivää, riippuen sen suuruudesta.

Takaisinmaksu alkaa heti, kun laina on maksettu tilille ja se suoritetaan joko yhdessä tai kolmessa erässä. Maksuaika ja lainaerät määräytyvät haetun lainasumman sekä laina-ajan mukaan. Lainansaaja saa kuukausierien maksua varten laskun joko postilla tai sähköpostiin.

Lasku sisältää lainan pääoman sekä korkokustannukset.

Pääoma sekä lainan koron määrät yksilöidään jokaisessa lainasopimuksessa ja hakija näkee ne ennen kuin sopimuksen hyväksyy.

Esimerkki lainasta:

Lainasumma 500 euroa
Laina-aika 90 vuorokautta
Todellinen vuosikorko 50,49%
Korko vuodessa 28%
Muut luottokustannukset 34,84 euroa
Kokonaiskulu 534,84 euroa tai 3 x 178,28 euroa

SILJALAINA
Suomen Rahoitusyhtiö Oy
PL 323
00121 Helsinki

asiakaspalvelu (at) siljalaina.fi

Katso muut pikalainoja myöntävät lainayritykset suoraan tästä. Alle 1000 euron lainat saat kätevimmin tarkistamalla ajankohtaiset suosituksemme.

Onko sinulla kokemuksia Siljalainasta? Ole hyvä ja kommentoi alle.

Jakamalla kokemuksesi, jaat arvokasta tietoa muille sivunkäyttäjillemme.

Jätä kommentti