Säästövinkkejä lomamatkalle

Monet ajattelevat, että matkustaminen on kallista, mutta on monta säästövinkkiä vähentää kuluja edullisempaa matkaa ajatellen.

Matkustaessa halpa ei tarkoita aina huonoa.

Kun ottaa ajoissa selvää matkakohteesta, hotellivalikoimasta, kartoittaa lennot ja tekee matkabudjetin, voi päästä huomattavasti edullisemmin odotetulle reissulle.
Usealla lentoyhtiöllä on edullisempia päiviä lentää. Jos matkaa varatessa ei ole tarkkaa lähtöpäivämäärää, kannattaa tutkia minä päivinä lentoyhtiö tarjoaa edullisempia lentoja. Yleensä viikon puolivälissä lentojen hinnat ovat alhaisempia kuin esimerkiksi viikonloppuisin. Myös lennot, jotka eivät ole suoria lentoja, ovat edullisempia.

Hyvä säästämisen kohta on matkustaa sesongin ulkopuolella.

Jo muuta viikko sesonkikauden jälkeen matkojen hinnat laskevat. Hinnat ovat matalampia sekä hotelleissa että ravintoloissa ja muuallakin matkakohteessa. Sää on kuitenkin usein vielä hyvä. Juuri sesongin jälkeisenä aikana on myös hiljaisempaa eikä koko lomakohde ole täynnä turisteja.

Älä ota lainaa matkanjärjestäjän kautta, kuten Tjäreborgin tarjoama lomaluotto

Miksi? No, yksinkertaisesti siksi että niiden korot ovat huomattavan isot. Hae mieluummin edullinen laina esimerkiksi 5000 euroa lainaavien luottojen vertailustamme. Voimme suositella esimerkiksi Freedom Rahoituksen palvelua, heiltä saanet lomarahoituksen sitä tarvitessanne noin 8 – 11% vuosikorolla. Freedom rahoitus etsii edullisimman luoton markkinoilta, joten saat takuulla edullisimman luoton.

 

Suosikkilomakohteet ovat usein tyyriimpiä matkakohteita.

tämän vuoksi matkalaisten kannattaakin tarkastella myös muita matkustuskohteita. Edullisimmasta paikasta löytyy varmasti kiinnostavia nähtävyyksiä.

Älä majoitu isoihin ketjuihin

Jos haluat säästää, kannattaa majoittua hotelliin joka ei kuulu isoon ketjuun. Perhehotellit tai huoneistohotellit ovat yleensä huokeampia hinnaltaan ja sen lisäksi ne ovat monesti mielenkiintoisia tutustua. Kannattaa myös ottaa selvää hotellien tarjouksista, niistä voi löytyä hyviä alennuksia.

Syö edullisesti mutta laadukkaasti

Lomakohteessa on hyvä suosia paikallista ruokaa ja ravintoloita, sillä ne ovat monesti pienempihintaisia. Samalla pääsee tutustumaan uuteen ruokakulttuuriin ja makuihin. Muista, että valitset aina sen ravintolan jossa on jo ihmisiä, se kertoo useimmin siitä että ravintola on pidetty ja ruoka ei ainakaan ole kohtuuttoman kallista.

Näillä muutamilla vinkeillä pääsee jo hyvin säästämisen makuun ja edullisempaan lomailuun kuitenkaan pilaamatta lomatunnelmaa.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.