S-Laina

 S-Lainaa S-PankistaS-laina palvelun tiedot:

  • Lainaa 5000 - 20 000 euroa
  • Laina-aika 1-12 vuotta
  • Ilman vakuuksia
  • Kätevä ja nopea hakea
  • SUOMALAINEN S-Ryhmän palvelu

Suomalainen S-Pankki

S-ryhmän sekä LähiTapiola -ryhmän omistama kauppapankki.

Pankki palvelee asiakkaitaan hoitamalla päivittäiset raha-asiat, antamalla vinkit säästämiseen ja sijoittamiseen sekä avustaa hankintojen rahoittamisessa.

Palvelut on ensisijaisesti suunnattu S-ryhmän sekä LähiTapiola-ryhmän asiakasomistajille. S-Etukortin omaavat saavat pankin parhaimmat asiakasedut, joihin kuuluvat yhdistelmäkortti, käyttötili ja pankkitunnukset veloituksetta.

S-Laina on edullista lainaa, jota voi hakea ilman vakuuksia. Sitä myönnetään tarpeen mukaan 5000 eurosta 20 000 euroon asti. Hakeminen tapahtuu helposti verkkopankissa tai lähimmässä asiakaspalvelupisteessä, jopa ilman ajanvarausta.

Lainaa voi hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa, jolloin lainaa on mahdollista saada varmemmin. Jos lainaa haetaan kahdestaan, on silloin hyvä poiketa S-Pankin asiakaspalvelupisteessä tai jos molemmat hakijat ovat jo S-Pankin asiakkaita, lainaa voi hakea siinä tapauksessa myös soittamalla puhelinpalveluun.

Hyväksytystä luottopäätöksestä lähetetään ilmoitus postillamuutamassa viikossa luottohakemuksen saapumisesta S-Pankkiin. Myönnetty S-Laina maksetaan hakijan S-Pankin tilille hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen.

S-Lainaa voi hakea yli 25-vuotiaat, maksuhäiriöttömät henkilöt. Hakijalla tulee olla säännölliset, yli 24 000 euron vuositulot sekä omata suomalainen henkilötunnus ja asua Suomessa. S-Lainaa saadakseen, hakija tarvitsee S-tilin.

Esimerkki lainasta:
Lainaa 9000 euroa
Laina-aika 5 vuotta
Lainan korko 8,000%
Todellinen vuosikorko 10,024%
Kuukausierä 191,52 euroa
Lainan kokonaissumma 11491,20 euroa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.