Reissuvippi

Reissuvippi on helppo vippi

Lainasto-luottojen tärkeimmät tiedot:[su_list icon=”icon: star” icon_color=”#3eaf42″]

  • Yli 18-vuotiaille
  • Pikalainaa 100-400 euroa
  • Helppotäyttöinen hakemus[/su_list]

Reissuvippi on 100%, suomalainen

Luotettava lainapalvelu, joka myöntää pikalainaa. Pikalaina on suunnattu arjen pieniin, yllättäviin menoihin. Nopeasti saatavaa Reissuvipin lainaa on mahdollista hakea täysi-ikäisenä.

Hakijan tulee olla luotto- ja oikeustoimikelpoinen, omata pankkitili sekä asua vakituisesti Suomessa.
Luotonantaja myöntää haettavaa Reissuvipin lainaa 100 eurosta 400 euroon asti.

Uusi laina sallitaan silloin, kun vanha luotto on maksettu kokonaan ja moitteetta pois. Pikalaina kannattaa maksaa aina ajallaan takaisin, sillä maksuehtojen noudattaminen vaikuttaa jatkossa myönnettävään pikalainaan ja sekä sen suuruuteen.

Uutta lainaa ei ole tarkoitettu jo aiemmin otetun lainan lyhentämiseen, vaan uusia odottamattomia menoja varten. Ensimmäisen lainan enimmäissumma on 200 euroa ja toisen lainan 400 euroa. Reissuvippi voi myös myöntää haettua lainaa pienemmän luoton.

Pikalainaa haetaan Reissuvipin verkkosivuilla olevalla hakulomakkeella. Lomakkeen täyttäminen on helppoa ja luottopäätöksen saa nopeasti. Lainahakemuksen voi lähettää milloin vain ja ne käsitellään saapumisjärjestyksessä, yrityksen aukioloaikoina.

Hyväksytyn päätöksen jälkeen, raha siirretään hakijan tilille samana päivänä.

Lainansaajan tulee maksaa 30 % vuotuista korkoa avoimelle pääomalle heti, kun laina on siirretty lainahakemuksessa ilmoitetulle tilille. Todellinen vuosikorko on 48,90 % , korko lasketaan kuluttajasuojalain mukaisesti lainan myöntöhetkellä.

Lainalle myönnetään takaisinmaksuaikaa 360 vuorokautta ja se suoritetaan luotonmyöntäjälle kuukausierissä. Laina on myös mahdollista maksaa kokonaan ennenaikaisesti. Luotonsaaja voi valita laskun joko sähköpostilla tai paperilaskun.

Esimerkki lainasta:
Lainasumma 200 euroa
Takaisinmaksuaika 12 kuukautta
Kokonaisumma 275 euroa
Toimituskulu 30 euroa
Korko 45 euroa
Ikä 18 vuotta

Lainasto Oy
Yliopistonkatu 26b
20100 Turku

Puh: 0600 30 6000 (1,50€+pvm/min)
Asiakaspalvelu avoinna arkisin 08:00-22:00, viikonloppuna 12:00-20:00

[email protected]
Siirry Reissuvippiin tästä.

 

 

 

Jätä kommentti