Pikavippi.fi

Pikavippi: Lainaa 100 – 2500 euroa

Pikavippi.fi on alkuperäinen pikavippiPikavippi -lainan tärkeimmät tiedot:[su_list icon=”icon: star” icon_color=”#3eaf42″]

  • Alkuperäinen pikavippi
  • Lainaa 6kk maksuajalla
  • Ei vakuuksia, Ei takaajia[/su_list]

Pikavippi.fi on alkuperäinen suomalainen vaihtoehto.

Pikavippi on suomalainen ja suomalaisessa omistuksessa oleva rahoitusyhtiö, joka tarjoaa rahoitusratkaisuja muuttuviin elämäntilanteisiin.

Yritys myöntää 100-2500 euroa lainaa yli 18-vuotiaille, jotka täyttävät lainaehtojen luottokelpoisuusmääritelmän. Hakijan on oltava Suomen kansalainen sekä omattava virallinen osoite Suomessa.

Hakijalla on myös oltava henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, matkapuhelinnumero sekä moitteettomat luottotiedot.

Laina ja lainanhaku

Vippi on kertaluotto ja sitä voi hakea vaivattomasti verkkohakemuksella osoitteessa www.pikavippi.fi. Vanhan asiakkaan on mahdollista tehdä lainahakemus myös tekstiviestillä. Molemmat hakutavat ovat helppoja ja lainan myöntäminen tapahtuu nopeasti.

Lainaa voi hakea ilman takaajia tai vakuuksia. Lainahakemuksen voi tehdä mihin aikaan vuorokaudesta tahansa, hakemukset käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikoina klo 8-22, samalla aikavälillä maksetaan myönnetyt lainat.

Korko ja takaisinmaksuaika

Takaisinmaksuaika on 184 vuorokautta eli noin 6 kuukautta. Halutessaan asiakas voi maksaa lainan takaisin myös nopeammassa aikataulussa jolloin korko laskutetaan ainoastaan ajalta, kun laina on ollut asiakkaan käytössä. Korko lasketaan avoinna olevalle pääomalle todellisten päivien mukaan, käyttäen jakajana 365/366:tta. Lainalle lasketaan vuosikorkoa 30 päivän kuluttua laina-ajan alkamisesta. Pikavipin KSL:n mukainen todellinen vuosikorko on 49,59 %. Lainojen toimituskulut ovat 100€ lainassa 15 euroa ja 200€ lainassa 30euroa. Lainojen todellinen vuosikorko on 49,59 %.

PikaVippi.fi yrityshistoria

Pikavippi pikalainapalvelun ja lainan tarjoaa suomalainen, vakavarainen yritys nimeltään OPR-Vakuus Oy. Yritys on suomalainen ja täysin suomalaisessa omistuksessa oleva rahoituslaitos, joka tarjoaa joustavia rahoitusratkaisuja muuttuviin elämäntilanteisiin.

OPR-Vakuus Oy on toiminut lainamarkkinoilla jo vuodesta 2005 lähtien ja toteuttanut siitä lähtien jo yli miljoona erilaista rahoitusratkaisua. Yhteensä lainoja on myönnetty yli 300.000 asiakkaalle, joten toimintaa voidaan pitää pitkäjänteisenä ja luotettavana.

Yrityksen palveluvalikoima kehittyy jatkuvasti ja tällä hetkellä OPR-Vakuus Oy tarjoaa monipuolisia kuluttajaluottopalveluita ja myös verkkomaksuratkaisuita verkkokaupoille. Lisäksi tarjolla on mm. sijoituspalvelua.

Voit tutustua palveluihin yrityksen kotisivuilla.

Yhteystiedot

OPR-Vakuus Oy
Lautatarhankatu 8 B
00580 Helsinki

p. 020 741 2030 (ark. klo 8-20)

[email protected]

 

Jätä kommentti