Ottoraha

Ottoraha pikalainaa
Turvallinen pikalaina. Suomalainen yritys.

Ottoraha on suomalainen, vastuuntuntoinen lainanmyöntäjä.

Luotettava yritys tarjoaa täysi-ikäisille, luottotiedoiltaan moitteettomille lainaa 20 eurosta aina 1000 euroon asti. Ottolainan kautta on helppo hakea tarvittavaa luottoa.

Lainanhakijan tarvitsee ainoastaan täyttää verkkosivujen kautta lainahakemus tai lainaa on mahdollista saada myös tekstiviestihakemuksen avulla. Hakija saa lainapäätöksen nopeasti, usein jo muutaman minuutin kuluttua hakemuksen lähettämisestä.

Ottoraha pähkinänkuoressa

  • Nopea ja joustava lainansaanti
  • Lainaa 20 – 1000 euroa
  • Yli 18- vuotiaille
  • Maksuton verkkohakemus

Lainan hakeminen – Hakemisen edellytykset

Lainanhakijan tulee olla yli 18-vuotias. Uusille, yli 18-vuotiaille ensimmäinen myönnettävä lainasumma on 20 euroa ja yli 22-vuotiaille ensimmäisen luoton määrä on 30 euroa. Luottoa voi hakea milloin vain. Ottoraha käsitelee hakemukset mahdollisimman nopeasti ja myönnetty lainasumma maksetaan hakijan tilille 1-3 pankkipäivän aikana. Hakija saa ilmoituksen, kun siirto on suoritettu.

Lainan takaisinmaksuaika on 1-90 päivää, riippuen haetun lainan määrästä. Luoton voi maksaa takaisin yhdessä erässä tai useamman kuukauden aikana, riippuen tehdystä sopimuksesta, lainasummasta ja laina-ajasta. Lainan kuluihin tulee maksettavaksi myös lainan korkokustannukset.

Tarkka korkokustannus lasketaan haetulle summalle ja määritellään tehtyyn lainasopimukseen. Lisäksi hakijan kustannuksiin tulee tekstiviestikustannukset.

Lainanhakijalle annetaan mahdollisuus tehdä oma maksusuunnitelma Ottorahan omilla verkkosivuilla.

Lainan hakeminen

Lainan hakeminen Ottorahalla on helppoa. Valitse lainasumma, maksuaika ja täytä tietosi. Laina maksetaan tilillesi todella nopeasti, minuuteissa.

Asiakaspalvelu
Puhelin 0600 04 660 (1,50€/min + pvm)
avoinna ma-pe klo 10.00-15.00
Faksi 098 5657 149

asiakaspalvelu@ottoraha.fi

Ottoraha
PL 108
00121 Helsinki

Katso kaikki arvioimamme pikavipit tästä.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.