Ostosraha: lainaa 400 – 2500 euroa

Ostosraha kulutusluotto[su_list icon=”icon: star-o” icon_color=”#3eaf42″]

  • Ostosraha tarjoaa asiakkailleen takaisinmaksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • Ostosrahan laina maksetaan takaisin kuukausittain kätevästi tasaerissä
  • Pienempiä lainoja voit hakea pikahakemuksella
  • Kaikki Ostosrahan lainasummat ovat tarjolla yli 21 -vuotiaille
[/su_list]

[su_button url=”/hae-ostosraha” target=”blank” background=”#31722f” color=”#f6f6f6″ size=”7″ radius=”5″ icon=”icon: thumbs-o-up” text_shadow=”1px 1px 0px #000000″ desc=”Hae tästä Ostosrahan lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.”]Siirry Ostosraha -palveluun [/su_button]

Ostosraha lainaa 400 – 2500 euroa jopa 36 kuukaudeksi

Ostosraha on lainapalvelu joka on avoinna joka päivä kello 8 – 22. Heidän lainatuotteensa on kulutuslaina, jota voi hakea helposti verkkohakemuksella. Ostosrahan lainapalvelun tarjoaa aidosti suomalainen kulutusluottoja myöntävä ja suomalaisten omistajien omistama OPR-Vakuus Oy. Tätä lainaa hakeakseen tulee käyttäjän ensin rekisteröityä palveluun. Rekisteröinti tapahtuu nopeasti ja helposti käyttämällä verkkopankkitunnuksia.

Lainaa voi hakea 21–75-vuotias, luottokelpoinen Suomen kansalainen.  Lainanhakija ei tarvitse lainaaa hakeakseen muita takaajia tai vakuuksia.  Ostosrahan laina maksetaan takaisin kuukausittaisissa tasaerissä ja takaisinmaksuaikaa tälle kulutusluotolle on mahdollista saada kahdesta kuukaudesta kahteen vuoteen saakka. Ostosrahan kulutusluotolla on kiinteä 19 % vuosikorko, joka pysyy koko laina-ajan kiinteänä. Yritys perii myöntämästään lainasta avausmaksun, joka on kertaluontoinen 80 – 120 euroa, riippuen lainasummasta. Lisäksi veloitetaan lainan hoitokulut 5 euroa kuukaudessa.

Lainan myöntäminen

Lainahakemukset käsitellään lainapalvelussa välittömästi alkaen luottokelpoisuustarkistuksesta. Jos laina myönnetään, se maksetaan lainanhakijan tilille välittömästi. Ostosrahan kulutusluotto on myös nostettavissa heti, mikäli lainanhakijan pankkitili sijaitsee Danske Bankissa, Handelsbankenissa, Paikallisosuuspankissa, Nordeassa, Osuuspankissa tai Säästöpankissa. Prosessiin menee aikaa normaalisti alle 30 minuuttia mutta poikkeustilanteitakin on. Näitä ovat ovat ne tilanteet, joissa taustatietojen, esimerkiksi työsuhteen tai eläkeoikeuden tarkistaminen ei ole mahdollista välittömästi. Tällöin lainahakemus käsitellään yleensä seuraavien tuntien tai viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Taustatietojen tarkistaminen ei ole yleensä mahdollista arkisin 16.00 jälkeen johtuen virastojen ja rekisterien aukioloajoista. Jos taustatiedoissasi on epäselvyyksiä, Ostosrahalta ollaan sinuun nopeasti yhteydessä.

Lainan takaisinmaksu

Laina maksetaan takaisin tasasummaisissa kuukausierissä. Kuukausierä muodostuu sovitusta lyhennyksestä, korosta ja lainanhoitomaksusta. Laina maksetaan suoraan erillisellä tilisiirtolomakkeella, jonka Ostosraha toimittaa lainanhakijalle kuukausittain.  Kuten kaikissa kulutusluotoissa, on lainanhakijalla kuluttajansuojalain mukainen oikeus maksaa kuukausierä ennen sovittua eräpäivää. Myöskin alunperin sovittua kuukausierää suuremman kertasuorituksen tai koko jäljellä olevan velan voi maksaa pois milloin tahansa ilman lisäkuluja.

Hyvä tietää: Lainanantaja ei myönnä lyhennysvapaita kuukausia. Kuukausierän ylittävä suoritus ei vapauta asiakasta tulevien kuukausierien suorittamisesta. Maksamalla nopeammin kuin maksusuunnitelmassa on sovittu, voi lyhentää jäljellä olevaa velkapääomaa velan loppupäästä.

Ostosraha.fi lainapalvelu on avoinna joka päivä klo 8 – 22.

Yritys lainan takana: OPR-Vakuus Oy
Käyntiosoite: Työpajankatu 6, 00580 HELSINKI
Y-tunnus: 1993902-6

Puhelin: 020 741 2030 (arkisin klo 10–17)
Fax 020 741 2031
Sähköposti: [email protected]

24 kommenttia artikkeliin ”Ostosraha: lainaa 400 – 2500 euroa”

Jätä kommentti