Orkia palvelun verkkosivusto

Orkia pikavippi 20 – 1000 €

Pikavippi Orkia lainaa edullisesti[su_list icon=”icon: star-o” icon_color=”#3eaf42″]

  • Lainaa täysi-ikäisille 20 € – 1000 €
  • Maksuaikaa 7-90 päivää
  • Vaivaton, nopea ja luotettava
[/su_list]

Edulliset lainakulut pikavipiksi

Orkialta haettava pikavippi on nopea hakea. Yrityksen kautta saa luotettavasti ja edullisesti lainaa täysi-ikäiset hakijat. Orkian pikavipit on suunniteltu yllättäviä menoja varten, matkalle tai vaikka sisustamiseen. Nopeaa luottoa on mahdollista saada 20 – 1000 euroa, joka maksetaan suoraan lainanhakijan tilille. Lainakulut ovat edulliset.

Orkia Lainaa 18 vuotta täyttäneille

Orkian pikavippi voidaan myöntää vakituisesti Suomessa asuvalle, yli 18-vuotiaalle henkilölle. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä tai aiempia maksamattomia lainoja. Lainaa voi hakea joko tekstiviestillä tai Orkian verkkosivuilta. Lainahakemukset otetaan vastaan viikon jokaisena päivänä mihin kellon aikaan tahansa. Myönnetyt lainasummat maksetaan hakijoiden tileille päivittäin klo 7-23 välillä.

Ensilaina, maksuaika ja korkotiedot

Ensimmäinen haettavissa oleva lainasumma uusille, 18-21-vuotiaille asiakkaille, on 30 euroa tai 100 euroa yli 22 vuotiaille. Maksuaikaa myönnetään 7-90 päivää ja se maksetaan takaisin joko yhdessä tai useammassa kuukausierässä lainasopimuksen mukaisesti. Maksua varten Orkia toimittaa lainansaajalle laskun joko postitse tai sovitusti sähköpostiin. Lainaajan maksettavaksi muodostuu haetun lainan pääoma sekä korkokustannukset. Pääoma ja korko määräytyvät sopimuksen mukaisesti.

Orkia käsittelee lainahakemukset luottamuksellisesti ja lainanhaku on turvallista, koska tiedot on suojattu mahdollisimman hyvin. Yritys noudattaa henkilötietojen käsittelystä annettua lakia sekä ohjeita. Katso mistä muualta saat saman suuruisia lainoja.

Esimerkki haettavasta lainasta:

  • Lainasumma 800 euroa
  • Laina-aika 90 vuorokautta
  • Todellinen vuosikorko 50,44%
  • Korko vuodessa 28%
  • Muut kustannukset 55,75 euroa
  • Lainakulut yhteensä 855,75 euroa tai 3 x 285,25 euroa

Yhteystiedot Orkia.fi palveluun:

SUOMEN RAHOITUSYHTIÖ OY
Y-tunnus: 2260968-5
PL 108
00121 Helsinki
asiakaspalvelu(at)orkia.fi
Luotonantajarekisteri nro. 2013/PH481A
Yrityksen verkkosivusto

Tietoa yrityksestä Suomen Rahoitusyhtiö Oy Kauppalehden yritysosiosta

Jätä kommentti