Onnen.fi lainaa 2000 euroa - 3000 euroa joustavasti

Onnen.fi: lainaa 2000 – 3000 euroa joustavasti

Onnen.fi  lainan tärkeimmät tiedot:

Onnen.fi lainat
Nopea. Joustava. Turvallinen.
  • Lainaa 2000-3000 euroa
  • Maksuton hakemus
  • Joustava ja turvallinen
  •  Hyväksytty laina maksetaan asiakkaan tilille 15 minuutin kuluessa

Pohjois-Euroopan johtava lainapalvelu 2000 – 3000 euron lainoissa

Onnen.fi on Pohjois-Euroopassa johtava verkkoluottoyritys, jolla on lainaratkaisuja yli 3 500 000 asiakkaalle. 4finance-konserniin kuuluvalla yrityksellä on toimipisteitä Suomessa sekä Ruotsissa.

Lainaa voi hakea oikeustoimikelpoinen, 20-80-vuotias henkilö, jolla ei ole luottohäiriömerkintöjä. Hakijan tulee olla omata julkinen osoite Suomessa sekä suomalainen pankkitili.

Lainan hakeminen Onnen.fi palvelusta

Kulutusluottoa voi hakea joko soittamalla tai verkkosivuilla olevalla hakemuksella. Uusien asiakkaiden on ensin rekisteröidyttävä Onnen.fi:n verkkosivuilla olevaan palveluun sekä tunnistauduttava luotonmyöntäjän hyväksymällä tavalla. Tunnistautumisen jälkeen täytetään lainahakemus, jonka jälkeen lainapäätöksen saa heti. Jo aiemmin Onnen.fi – kulutusluoton saaneet henkilöt, voivat hakea luottoa suoraan kirjautumalla omilla tunnuksilla palveluun.

Minkä tyyppinen laina on kyseessä?

Myönnettävä laina on kertaluotto, eikä sitä voi hakea lisää ennen kuin edellinen luotto on maksettu pois. Luoton voi maksaa koska tahansa pois ilman lisäkustannuksia.

Luoton kustannukset

Kulutusluoton korko määritellään jokaiselle tehdyssä luottosopimuksessa. Koron taso voi vaihdella melkoisen paljonkin riippuen hakijan tulo ja maksuhistoriasta. Maksuhäiriömerkintä ei ole lainan saannin este ja lainakorko riippuu lainan määrästä sekä laina-ajasta, korko on 50 – 55 % vuodessa. Todellinen vuosikorko lasketaan korkopäivien mukaan, jakajana käytetään lukua 365.

Todellinen vuosikorko vaihtelee myös, luottoajan sekä pääoman mukaan. Koko luoton kustannukset ja todellinen vuosikorko lasketaan luottohakemuksen allekirjoittamishetkellä, ne lukevat tehdyssä sopimuksessa. Todellinen vuosikorko sisältää luottokustannukset, mutta ei mahdollisia kulutusluottoon tehtäviä muutoksia tai niistä aiheutuvia kustannuksia.

Esimerkki kulutusluotosta:

Lainan määrä: 3000 €
Maksuaika: 2 vuotta
Luottokustannukset: 1800 €

Maksettavaa yhteensä: 4800 €
Todellinen vuosikorko: 63 %
Luottokorko: 50 %

Aukiolo

Onnen.fi lainapalvelun asiakaspalvelu on avoinna arkisin alkaen klo 7.00  aina 23.00 saakka. Lauantaisin 10.00 – 18.00  ja sunnuntaisin 10.00 – 14.00 välisenä aikana. Yhteyttä voit ottaa myös puhelimitse, sähköpostilla tai asiakaspalveluchatin avulla. Lainahakemuksen voit lähettää ympäri vuorokauden heidän verkkopalvelussaan mikä onkin nopein tapa hakea lainaa. Katso muut 2000 ja 3000 euroa lainaavat lainapaikat.

Yhteystiedot:

4finance Oy
Mikonkatu 15 B
00100 Helsinki

Puhelin 09 315 888 22

asiakaspalvelu@onnen.fi

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

KILPAILUTETAANKO LAINATARJOUS ?

Edullista lainaa voit kilpailuttaa mm. Omalainalla

Esimerkiksi 7000 € lainan
lyhennys on vain 94 €/kkSiirrytäänkö lainahakemukselle ?

  • Kilpailutettu laina on aina edullisin
  • Kuluttajille ilmainen palvelu
  • 100% suomalainen ja suomenkielinen palvelu
  • Suomen suosituin lainanantaja 500 - 35.000 € lainoille
Harmi ettei sopiva lainamuoto löytynyt tällä erää...

Ehkä haluat osallistua kilpailuun, josta voit voittaa Jopon?

sulje
Hienoa, onnistui.
Torjuaksemme roskapostia vaadimme vahvistuksen. Muista vahvistaa sähköpostiinne saapuva ilmoitus, niin saat välittömästä meiltä lainatarjouksen.