OK Money

OK Money limiittilainaOK Money tiedot:

  • Lainaa 50-2100 euroa
  • Kuukausierä on aina 130 euroa
  • Ei avaus- tai nostopalkkioita

OK Moneyn Limiitti -laina on uudenlainen, nykypäivää oleva laina. Lähes kaikissa limiittilainoissa kuukausittainen takaisinmaksu toimii tietyn prosentin mukaan käytetystä luotosta.

OK Money on toteuttanut monen lainan hakijan toiveen ja selkeyttänyt lainan takaisinmaksua. Nyt asiakkaat tietävät tarkalleen minkä verran ja miten otettua lainaa maksetaan takaisin, sillä OK Limiitti -lainan kuukausittainen takaisinmaksuerä on aina 130 euroa.

OK Money myöntää hakijalle luottopäätöksen, joka on aina 2100 euroa. Lainasta nostetaan se summa, mikä on kuluttajan tarpeen mukainen eikä nostoihin liity rajoituksia tai muitakaan yllättäviä kuluja.

OK Money ei siis lisää avaus- tai nostopalkkiota laskulle.

OK Limiitin hakeminen on tehty vaivattomaksi. Haku onnistuu verkkosivuilla olevalla lomakkeella ja luottopäätöksen saa heti. Rahat siirtyvät lainansaajan tilille heti, kun luottohakemus on käsitelty loppuun. Helppoa ja kätevää! Lainaa myönnetään yli 20-vuotiaille, oikeustoimikelpoisille hakijoille, joilla on osoite Suomessa. Hakijalla ei saa olla luottohäiriömerkintää.

OK Limitti on siis kuin luottokortti lainansaajan rahapussissa. Se on järkevä ja helppokäyttöinen laina. Nostamaton laina on koko ajan varattuna, jos sille tulee tarvetta. Kun käytetty laina suoritetaan kuukausittain takaisin, palautuu lainaa uudelleen käyttöön.

OK Money

DFC Nordic Oy
Yliopistonkatu 29 b A
PL 710
20100 Turku
Puhelin 020 764 1440
asiakaspalvelu@okmoney.fi

Tweet about this on TwitterShare on Facebook
OK Money
Arvostele tämä artikkeli

Jätä kommentti