Nordcredit

Nordcredit myöntää 2000-3000 euroaNordCreditin tärkeimmät tiedot:

  • Lainaa 100- 3000 euroa
  • Yli 20 vuotiaalle
  • Nopea ja luotettava palvelu
Siirry NordCredit -palveluunHae tästä lainaa

 

Joustoluottopalvelu Nordcredit

Nordcredit on edullinen, joustoluottoa myöntävä palvelu, jonka kautta asiakas saa helpotusta taloudelliseen tilanteeseensa. Joustoluottoa voi hakea äkilliseen rahatarpeeseen, kuten esimerkiksi kodin kunnostukseen, kodinkoneisiin tai vaikkapa pientä matkaa varten. Rahaa lainataan 1003000 euroa. Lainalle myönnettävä luottoraja riippuu luotonantajan tekemästä riskiarviosta, joka jokaisesta hakijasta kartoitetaan. Lainasumma voi poiketa hakijan hakemasta määrästä. Jokaisesta lainasta tehdystä nostosta peritään 14 % nostoprovisio. Luoton kuukausikorko (5%) alkaa kertyä silloin, kun Nordcreditin laina on annettu pankille siirrettäväksi saajan pankkitilille. Myönnetty joustoluotto on voimassa toistaiseksi ja tehdyn luottosopimuksen kesto on jatkuva luotto.

Nordcreditin lainaa haetaan verkkosivuilla olevalla, helppotäyttöisellä hakemuksella, joka jälkeen hakija saa lainapäätöksen. Päätös tulee nopeasti. Hakijan tulee olla yli 20-vuotias Suomen kansalainen ja saada säännöllistä palkka- tai eläketuloa. Nordcredit edellyttää myös suomalaista pankkitiliä sekä verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta.

Lainaa saaneen on oikeus nostaa Nordcredit -joustoluottoa tililleen luottorajansa puitteissa, pienimmän noston tulee kuitenkin olla 50 euroa. Rahanostoja voi tehdä joko verkossa tai tekstiviestillä, kappalemäärää ei ole rajattu ja niitä voi tehdä mihin aikaan vuorokaudesta tahansa.

Lainaa maksetaan takaisinn takaisin kuukausierissä, jotka on selvitetty lainasopimuksessa. Kuukausittainen summa on 20 % avoimesta saldosta, vähintään 50 euroa ja korkeintaan 250 euroa, kun luottoraja on 2000 euroa tai 300 euroa, kun luottoraja on 3000 euroa. Kuukausittainen korko on 5,00 %. Kuukausierä pitää sisällään nostetun luoton, nostoprovision sekä kertyneen kuukausikoron. Lainasta on mahdollista maksaa myös suurempia lyhennyksiä tai vaikkapa koko luotto pois yhdellä kerralla, ilman lisäkuluja.

Lainasto Oy

Yliopistonkatu 26b
20100 Turku
Puhelin 0600 30 6000
asiakaspalvelu@lainasto.fi

 

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.