Nordax Bank

Nordax BankNordaxin tärkeimmät tiedot:

  • Luotettava ja kilpailukykyinen
  • Lainaa jopa 40 000 euroa
  • Takaisinmaksuaikaa 15 vuotta

Nordax tietoa

Kulutusluottoja myöntävä Nordax on pohjoismainen pankki. Se on tarjonnut yksityisasiakkaille erittäin kilpailukykyisiä lainoja sekä säästötilejä jo vuodesta 2004 alkaen.

Nordax on nykyään yksi johtavista tähdistä Pohjoismaiden markkinoilla, asiakkaita on yhteensä jo yli 95 000 Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa.

Nordaxin palvelu on asiakaslähtöistä ja se omaakin pitkän kokemuksen kulutusluotoista. Asiakkaille pyritään löytämään aina paras ratkaisu, joka palvelee sen hetkiseen tilanteeseen. Lainaa on helppoa hakea Nordaxin verkkosivujen kautta. Lomakkeen täyttäminen ei vie kauaa aikaa ja lainapäätöksen saa nopeasti. Hakemus on on veloitukseton eikä se sido lainan hakijaa mihinkään.

Kulutusluottoa voivat hakea vähintään 23-vuotiaat, jotka ovat asuneet Suomessa vähintään 3 vuotta. Hakijan vakituisten vuositulojen tulee olla minimissään 16 000 euroa eikä luottoa tarvitsevalla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Jos hakijoita on kaksi, se lisää myönteisen päätöksen mahdollisuutta.

Nordax tarjoaa myös lainaa saaneelle mahdollisuuden otetun lainasumman korottamiseen, mikäli lainanhakija on hoitanut takaisinmaksun moitteettomasi. Lisälainasta ei veloiteta enää avausmaksua ja sitä on mahdollista hakea yhteensä jopa 40 000 euroa, summaan lasketaan mukaan jo otettu laina. Ainoana vaatimuksena lisälainan hakemiseen on kolmen peräkkäisen kuukausierän suorittaminen.

Kuukausittainen lyhennyserä on sidottu kulutusluoton kokonaissummaan, takaisinmaksuaikaan sekä korkoon. Lyhennyserä vaihtelee euribortason muuttuessa. Pidemmällä takaisinmaksuajalla lainan kuukausierä on pienempi. Lainansaaja maksaa korkoa siihen asti, kunnes laina on maksettu takaisin.

Lainaesimerkki:
Lainaa 20 000
Laina-aika 6 vuotta
Nimelliskorko 8,9 %
Tod.vuosikorko 10,10 %
Kuukausierä 367 euroa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.