Nopsalaina (ei enää aktiivinen)

nopsalaina

NOPSALAINA palvelu ei ole enää aktiivinen, suosittelemme vaihtoehdoksi Credit24 -palvelua tai Lue lisää lainojen yhdistämisestä

Hyvämaineisenä ja luotettavana tunnetu Nopsalaina on suomalaisen suosikkeja kulutusluotoissa. Yrityksellä on ihan oikea käyntiosoite ja toimipiste Helsingissä (Kampin Sähkötalossa), jossa voi toki poiketa paikan päällä tekemässä lainahakemuksen. Nopsalainan lainatarjontaan kuuluvat 500e – 6000e vakuudettomat tai halutessasi myös yhteisvastuullisen takaajan kanssa myönnettävät kulutusluotot. Vakuudeton luotto sopii yhtä hyvin pojan mopoauton tai keittiöremontin lomassa tulleiden yllättävien kulujen äkilliseen rahoittamiseen. Lainan käyttötarkoitusta ei kysellä ja lainakorko on maltillinen. Nopsalainan käsittely ja korkokulut ovat toisinsanoen kohtuulliset muihin samantyyppisiin lainoihin verrattaessa.

>> Hae Nopsalainaa

Nopsalainan lainamäärät ja takaisinmaksuerät

Alla on esimerkkejä Nopsalainan toteutuneista kulutusluottotarjouksista. Lainasummat ovat 500e – 6000e ja vakuudetonta luotto maksetaan yleensä takaisin 6kk- 60kk kuluessa kuukausittain, kotiin lähetettävän laskun myötä. Oheisesta taulukosta näet kuukausittain takaisinmaksettavan erän suuruuden. Lisää erilaisia lainavaihtoehtoja löydät Nopsalainan kotisivulta. Lainan maksuajan voit valita yhden kuukauden tarkkuudella ja lainasummat ovat valittavissa 100 euron portaissa. Lainan hakijan on oltava vähintään 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen tai vaihtoehtoisesti vakituisesti Suomessa asuva yksityinen henkilö, jonka nettotulot (käteen jäävä osuus palkastasi) ovat vähintään noin 1000 euroa kuukaudessa. Tämä tarkoittaa yleensä noin 1200 euron bruttotuloja. Hakijan luottotietohistorian tulee olla totta kai moitteeton.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.