Nettirahoitus

Nettirahoitus.fi auttaaNettirahoituksen tärkeimmät tiedot:

  • Lainaa 500 - 40 000 euroa
  • Maksuaikaa jopa 12 vuotta
  • Nopea ja maksuton palvelu

Auttaa löytämään parhaan lainatarjouksen

Nettirahoitus on palvelu, jonka kautta löytää parhaimman lainatarjouksen omiin rahatarpeisiin.
Lähetetty lainahakemus kilpailutetaan monessa pankissa sekä muissa rahoituslaitoksissa. Yrityksen palvelua on huoletonta käyttää, sillä se on täysin maksutonta. Lainaa voi hakea yli 20-vuotias, jolla ei ole maksuhäiriömerkintää. Hakijalla tulee olla säännölliset tulot.
Nettirahoitus myöntää hakijalleen lainaa 500 eurosta 40 000 euroon asti. Takaisinmaksuaikaa myönnetään 12 vuoteen asti, riippuen lainan suuruudesta. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Lyhyessä hakemuksessa valitaan tarvittava lainasumma sekä laina-aika sekä annetaan omat yhteystiedot. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen hakija saa Nettirahoitukselta nopeasti vastauksen, jossa on valittavana erilaisia tarjouksia. Lainahakija saa itse valita parhaimman tarjouksen.
Myönnettävien lainojen korot vaihtelevat riippuen rahoituslaitoksesta. Kukin lainatarjouksen tekevä yritys tekee yleisen arvion hakijan tietojen perusteella sekä tarjoaa arvioonsa pohjautuen jokaiselle hakijalle yksilöllistä korkoa. Nettirahoitus on yritys, jonka kautta vain yhdellä lainahakemuksella saa useiden pankkien tai rahoituslaitoksien lainatarjoukset erilaisilla koroilla.
Esimerkki:
Lainasumma 6600 euroa
Takaisinmaksuaika 3 vuotta
Kuukausierä 215 euroa
Nettirahoitus
Draivi Media Oy
PL 215
00101 Helsinki
Yhteyden Nettirahoitukseen saa myös verkkosivuilla olevalla kontaktilomakkeella.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.