Mitä lainojen yhdistäminen tarkoittaa?

Kun sinulla on monta eri luottoa, yhdistä lainasi yhdeksi ja säästät koroissa ja kuluissa.
Kun sinulla on monta eri luottoa, yhdistä lainasi yhdeksi ja säästät koroissa ja kuluissa.

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa yksinkertaisesti sellaista talouden hallinnan ratkaisua, jossa asiakas ottaa pankista matalakorkoista kulutusluottoa maksaakseen korkeakorkoiset lainat, esimerkiksi pikavipit pois yhdellä kertaa. Pankkien myöntämät ja yleensä vakuudettomat luotot, joiden käyttötarkoitusta ei ole määritelty ovat poikkeuksetta huomattavasti edullisempia kuin mitä vapailta rahamarkkinoilta löytyvät pienlainat.

Katso tästä missä lainojen yhdistäminen kannattaa ja lue lisää miten säästö todellisuudessa syntyy kun yhdistät lainasi.

Lainojen yhdistäminen tuo selvää säästöä arkeen – vai onko se vain murheiden siirtämistä?

Pikavippien keskimääräinen todellinen vuosikorko 50-300 euron pikavipeissä on ollut 500%-3000% ja yli 300 euron vipeissä 200%-700%. Markkinoiden kalliimpien kulutusluottojen todellinen vuosikorko on taas ollut korkeimmillaan 35%, mutta lainaa on ihan oikeasti mahdollista saada niinkin alhaisella todellisella vuosikorolla korolla kuin 9%-15%.

Olen menettänyt luottotietoni ja mietin voinko hakea kulutusluottoaja yhdistää lainani yhdeksi?

Sinulla on hyvät mahdollisuudet selvitä tästä ongelmista “ehjin nahoin” vaikka olisit menettänyt luottotietosi. Esimerkiksik matalakorkoisen kulutusluoton saaminen voi olla hankalaa muttei missään nimessä mahdotonta. Suomalaiset pankit arvioivat aina hakijan yksilönä ja päättelevät myöntävätkö lainaa luottohäiriöiselle vai eivät. Mikäli sinulla sattuu olemaan omistusasunto, voit pantata asuntosi osakekirjat, ja saada näin vakuudellista lainaa päästäksesi pois velkakierteestä. On esimerkiksi mahdollista asettaa lainan vakuudeksi. Tätä mahdollisuutta kannattaa ainakin kysyä pankista. Harkitse myös panttilainaamista. Panttilainaamoiden korot ovat aina moninkertaisesti pikavippejä edullisempia ja varsin kilpailukykyisiä jopa pankkien kulutusluottojen koroille. Jos maksettavaa velkaa on ehtinyt kehittyä suuria summia ollaan ongelmissa. Harvoilla on asunnoissaan arvotavaraa esimerkiksi viiden tuhannen euron edestä. Ainoaksi ratkaisuksi jää todennäköisesti maksuaikataulun sopiminen perintätoimiston tai ulosottoviranomaisten kanssa.

[su_button url=”/hae-freedom” target=”blank” background=”#31722f” color=”#f6f6f6″ size=”7″ wide=”yes” radius=”5″ icon=”icon: hand-o-right” text_shadow=”1px 1px 0px #000000″ desc=”Oikea tapa aloittaa lainojen yhdistäminen on hankkia edullisin suurempi laina.”]Freedom Rahoitus hakee lainatarjouksen useasta lainayrityksestä puolestaisi, veloituksetta.[/su_button]

7 kommenttia artikkeliin ”Mitä lainojen yhdistäminen tarkoittaa?”

Jätä kommentti