Mistä 1000 euron laina halvimmalla 7/2014 ?

Edullinen 1000 euron lainaTodella moni suomalainen joutuu aina välillä turvautumaan kulutusluottoihin ja vippaamiseen jotta selvitään yllättävistä arjen kuluista. Kulutusluottovertailu.info selvitti mistä saa kohtuuhintaista pientä lainaa. Onko pikavipeille vaihtoehtoja 1000 euron lainaluokassa?

Mistä saat kulutusluoton edullisilla lainakustannuksilla? Onko vahvasti markkinoilla näkyville pikalainoille järkeviä vaihtoehtoja 1000 euron lainaluokassa? Suomalaiset hakevat lainaa arjen kustannuksiinsa yllättävän paljon. Laina-asioista, lukuunottamatta auto- ja asuntolainaa, ei kuitenkaan puhuta ystäville ja naapureille joten lainavertailu tehdään aina oman perheen kesken, ilman vertailukohtaa.

Lainan hakemista kannata lainkaan hävetä ja laina-asioista kannattaisi kysellä myös tutuilta. Lainan hakeminen on täysin normaalia arkea, joten laina kannattaa hakea järkevästi ja edullisesti.

Mitä pienempi laina, sitä vähemmän oikeasti edullisia vaihtoehtoja. Muista, että tavalliset kivijalkapankit eivät myönnä pieniä alle 2000 euron kulutusluottoja, vaikka muuten myöntävätkin markkinoiden edullisinta lainaa. Jos haet lainaa pankista, sitä täytyy ottaa noin 5000 euron verran jotta ylipäätään saisit lainaa.

Mistä 1000 euron laina halvimmalla?

 

Lainan myöntäjäTodellinen vuosikorko (07/2014)Hakijan alin IkärajaTee hakemus
Halens yksityislaina29,74 %
22 vTee Hakemus[/button]
OP Joustoluotto30,50 %VaihteleeTee Hakemus[/button]
Euroloankorko vaihtelee, 7% – 29%18 vTee Hakemus[/button]
SAV-Rahoituskorko vaihtelee, 10% – 20%18 vTee Hakemus[/button]
Danske Bank käyttölaina17,20 %VaihteleeTee Hakemus[/button]
Nordeaei tarjoa 1 000 € kulutusluottoaVaihteleeTee Hakemus[/button]
OP-Visa20,90 %VaihteleeTee Hakemus[/button]
Danske Bank luottokortti12,21 %VaihteleeTee Hakemus[/button]
Nordea MC Gold14,11 %VaihteleeTee Hakemus[/button]
Ellos yksityislaina31,17 %25 vTee Hakemus[/button]

Tuhannen euron laina on yleinen mutta kohtuullisen pieni. Siksi siitä joutuu maksamaan kovaa korkoa. Luottokortti on ehdottomasti edullisin vaihtoehto. Edullisin 1000 euron laina on Nordean luottokortti. Jos kuitenkin tarvitset lainaa nopeasti, edullisin vaihtoehto on tuttu Euroloan, nopein mutta ei välttämättä edullisin Nopsalaina josta rahat tilille 15 minuutissa. Jos haluat pantata autosi ja säästää lainakuluissa, niin valitse SAV-Rahoitus.

Euroloanilla jokaisen myönnetyn luoton korko määräytyy aina hakijan taustan, maksuvalmiuden ja luottohistorian mukaan mutta liikkuu välillä 7% ja 29,84%. Auton vakuudeksi ottava SAV-Rahoitus tarjoaa todella edullista lainaa mutta vaatii autoa vakuudeksi. Tämä on reilu kauppa jos uskot maksavasi laina takaisin, silloin voit saada 1000 euron lainan jopa huomattavan pienellä korolla mutta laina on tyypiltänsä vakuudellinen laina, toisin kuin muut  listatut kulutusluotot tässä vertailussa.

Tarvitset lainan heti tilille? Pikalainaa ilmaiseksi?

Erikoista mutta totta, pikalainaa on mahdollista saada heti tilille ja vielä täysin ilmaiseksi. Katso alta paikat joista saat ilmaista lainaa:

Ferratum, ilmainen laina

Ferratum tarjoaa 50 euroa – 300 euroa lainaa ilmaiseksi ensiasiakkaille. Lainaat siis esimerkiksi 200 euroa ja maksat takaisin 200 euroa.

Vivus.fi, ilmainen laina

Vivus.fi lainaa heti tilillesi  50 – 400 euroa.

Ainalaina.fi, edullisin korollinen pikalaina: vakuudellinen

Edullisin pikavippi heti tilille järjestyy lainayritykseltä nimeltään Ainalaina.fi. Ainalaina.fi myöntää pikalainaa vain parin prosentin korolla (50 euron lainan takaisinmaksu on vain 53 euroa).

Lisäksi on vielä seuraava vaihtoehto johon kannattaa tutustua,

Pikavippi.fi tarjoaa lainaa heti tilille ilman vakuuksia mutta 200 euron laina maksaa 50 euroa. Laina-aikaa saat tosin 184 päivää. 

Pikalainat ovat siis yhä edelleen hintavia, mutta voit kääntää asian eduksesi käyttämällä hyväksi ensilainaajalle tarjottuja ilmaisia pikavippejä. Ne toimivat kuten luvataan ja saat siis ilmaista lainaa käyttöösi.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

KILPAILUTETAANKO LAINATARJOUS ?

Edullista lainaa voit kilpailuttaa mm. Omalainalla

Esimerkiksi 7000 € lainan
lyhennys on vain 94 €/kkSiirrytäänkö lainahakemukselle ?

  • Kilpailutettu laina on aina edullisin
  • Kuluttajille ilmainen palvelu
  • 100% suomalainen ja suomenkielinen palvelu
  • Suomen suosituin lainanantaja 500 - 35.000 € lainoille
Harmi ettei sopiva lainamuoto löytynyt tällä erää...

Ehkä haluat osallistua kilpailuun, josta voit voittaa Jopon?

sulje
Hienoa, onnistui.
Torjuaksemme roskapostia vaadimme vahvistuksen. Muista vahvistaa sähköpostiinne saapuva ilmoitus, niin saat välittömästä meiltä lainatarjouksen.