LuottoRaha: lainaa 2000 euroa ilman piilokuluja

[su_list icon=”icon: chevron-circle-right” icon_color=”#3eaf42″]
  • 2000 euron jatkuva luotto
  • Luoton hakeminen on ilmaista
  • Saat luottopäätöksen heti
  • Kulut kertyvät vain käytetystä luotosta
  • Takaisinmaksu joustavalla osamaksulla
[/su_list]

ILMAINEN LUOTTOPÄÄTÖS HETI – Vastuullista toimintaa jo yli kuuden vuoden ajan!

LuottoRaha kuuluu C Finance -konserniin, joka on tarjonnut kulutusluottoja Pohjoismaissa jo vuodesta 2005 ja palvellut jo yli 200,000 asiakasta.

LuottoRahan kulutusluotto on joustava ja edullinen kulutusluotto, jota on mahdollista saada 2000 euroa ilman piilokuluja. Summasta voi nostaa rahaa tilille silloin kun sitä tarvitset, esimerkiksi kerralla suurempi summa tai erissä. LuottoRaha laskuttaa vain käytetystä luotosta kerran kuukaudessa. Käytettyä luottoa voi lyhentää joko minimilyhennyksen verran tai se on mahdollista maksaa kerralla pois.

LuottoRaha käyttää salattua SSL-yhteyttä eikä tietoja käytetä suoramarkkinoinnissa ilman suostumusta.

Lainan hakeminen

LuottoRahan hakeminen on erittäin helppoa. Hakemuksen voi tehdä sähköisesti luotonantajan Internet-sivuilla www.luottoraha.fi tai muulla luotonantajan ilmoittamalla sähköisellä etäviestimellä. Se on mahdollista myös käyttämällä omia verkkopankkitunnuksia. Ensimmäisen verkkopankkitunnuksilla tunnistautumisen jälkeen  saa oman henkilökohtaisen PIN -koodin, jonka avulla voi jatkossa tunnistautua nostaessa luottoa. Luottopäätöksen saa heti hakemuksen tekemisen jälkeen.

Luoton takaisinmaksu

LuottoRahan takaisinmaksun aikatauluun voit itse vaikuttaa ja se valitaan välille 1- 6 kuukautta.

Lainan takaisinmaksu

Kuten kaikissa esittelemissämme luotoissa, myös Lainatori.fi -palvelussa lainan takaisinmaksu on mahdollista ennen alunperin suunniteltua maksuaikataulua. Voit siis maksaa jäljellä olevan luoton pois milloin tahansa ilman erillistä maksua aikaisemmasta lainan takaisinmaksusta. Miläli et sattuisi löytämään kauttamme sopivaa lainanantajaa, niin ole tarkkana – älä suostu lainaan jonka aikaistetusta takaisinmaksusta veloitetaan erillinen lisäkulu.

Lainan kustannukset ja vuosikorko

LuottoRaha pyrkii esittämään hinnat selkeästi asiakkaalle ennen lainahakemuksen lähettämistä. Vuosikorot ovat uuden lakimuutoksen mukaisia. Luoton vuotuinen nimelliskorko on 48,7%, lisäksi LuottoRaha perii jokaisesta nostosummasta 15% nostoprovision. Kuluttajasuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 2000 euron luotolle on 76.5% joka on verrattain kallis jos pidät luottoa koko ajan maksimissaan.

Yhteystiedot:

C Finance Oy
Annankatu 16 B
00120 Helsinki

Puh. 09 315 77610
asiakaspalvelu (at) luottoraha.fi

26 kommenttia artikkeliin ”LuottoRaha: lainaa 2000 euroa ilman piilokuluja”

Jätä kommentti