LHV pankki: Lainaa 1000 – 6000 euroa

LHV-pankki lainat

LHV Pankin tärkeimmät tiedot:

  • Lainaa 6000 euroon asti
  • Vakuudeton, kiinteä korko
  • Edullinen ja joustava

LHV Pankki tarjoaa keskisuuria rahoitusratkaisuja kuluttajille

LHV-luotto on keskisuuri kulutusluotto ja sitä myönnetään jopa 6000 euroon asti. LHV Pankki on vastuullinen luotonantaja, jokainen luottohakemus käsitellään luottamuksellisesti ja hakijan tiedot tarkastetaan perusteellisesti.

Luotto myönnetään 18 vuotta täyttäneelle Suomessa vakituisesti asuvalle henkilölle, jolla on säännölliset tulot.

Lainahakemus

Lainahakemus täytetään netissä, jonka jälkeen luotonantaja laatii luottohakemuksen perusteella kaksi luottosopimuskappaletta ja lähettää ne palautuskuorella varustettuna hakijalle. Sopimus syntyy sen jälkeen, kun luotonantaja on hyväksynyt luotonhakijan allekirjoitetun luottosopimuskappaleen.

Luotonantaja käyttää luottoa myöntäessään ja valvoessaan luotonhakijan henkilöluottotietoja. Luotonsaajalla voi olla ainoastaan yksi luotto kerrallaan. Jos luotonsaajalle myönnetään uusi luotto, käytetään tarvittava osuus uudesta luotosta vanhan luoton poismaksamiseen.

Korko?

Kiinteä korko on lainan suuruudesta riippuen 9,9 prosentista 19,9 prosenttiin. Korko ja järjestelypalkkio määräytyvät lainasumman ja laina-ajan pituuden mukaan. Luoton takaisinmaksuajan voi valita 12 kuukaudesta 36 kuukauteen. Luotto myönnetään, kun luottohakemus on käsitelty. LHV toimii vastuullisesti eikä myönnä suurempia luottoja kuin mitä kuluttaja pystyy hoitamaan luottohakemuskäsittelijöiden arvion mukaan.

LHV Pankin historia ja kilpailuvaltit

AS LHV Pank, Suomen sivuliike, kansankielisemmin LHV Pankki aloitti toimintansa Suomessa jo keväällä 2010. Kuluttajalle edullisia lainapalveluja tarjoava LHV Pank on käyttänyt koko Suomessa toimimisensa ajan samaista nimeä. Kulutusluotolla toiminnan Suomessa aloittanut Eestiläinen pankki seuraa erittäin tarkasti kansainvälistä taloustilannetta.

Varsinkin taloustilanteen heijastumista suomalaisten kuluttajien rahantarpeisiin sekä lainojen takaisinmaksukykyyn. Uusille rahamarkkinoille tulevan, uuden tulokkaan on erittäin tärkeää luoda heti alusta asti vakuuttava maine kuluttajiin.

Se vähentää merkittävästi mm. maksukyvyttömien asiakkaiden luottokyselyjä.

LHV pankki kartoittaa aktiivisesti asiakkaidensa maksukykyä ainutlaatuisten tekniikoiden avulla.

He vertaavat asiakkaan maksukykyä luoton kuukausierän suuruuteen monimutkaisilla laskelmilla. Maksuhäiriömerkinnät kertovat valitettavan paljon asiakkaan oletetusta maksukäyttäytymisestä, sekä siitä millä todennäköisyydellä hän tulee maksamaan lainansa takaisin.

Tähän tietoon perustuen LHV Pankki pystyy tekemään korkean tarkuuden luottoreittauksen hakijoistaan.

Yhteystiedot

LHV
Mannerheimintie 40
00100 Helsinki
(Sisäänkäynti Eteläinen Hesperiankatu 2)

Konttori avoinna

Ma – to 9 – 16
Pe 9 – 15.30

Puhelin: 010 802 252
Fax: 09 2522 5101

Sähköposti: asiakaspalvelu@lhv.fi

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rajoitetun Ajan

Laina 0% korolla & 0 euron kululla

  • Rajoitetun ajan.
  • Täysin koroton ja kuluton
  • Suomenkielinen palvelu
Harmi ettei sopiva lainamuoto löytynyt tällä erää...

poistu

sulje
Hienoa, onnistui.
Torjuaksemme roskapostia vaadimme vahvistuksen. Muista vahvistaa sähköpostiinne saapuva ilmoitus, niin saat välittömästä meiltä lainatarjouksen.