Lue lisää kokemuksia Lendo lainapalvelusta

Lendo – Kilpailuttaa lainatarjoukset

Lendo lyhyesti:

  • Ilmainen palvelu
  • Lainaa 500 – 50 000 euroa
  • Pohjoismaiden johtava luotottaja
  • Turvallinen, mm. Tori.fi kumppani

Lendo kartoittaa edullisimman lainan

Täyttämällä vain yhden lainahakemuksen Lendo.fi -palvelussa tavoitat kaikki yhteistyöpankit ja voit saada useita lainatarjouksia. Saamistasi lainatarjouksista sinun on helppoavalita juuri se sinulle sopivin. Lainakulut ja korot ovat selkeästi esillä ja tehtäväksesi jää vain valita mistä pankista haluat lainan  — Palvelun käyttö on sinulle täysin maksutonta!

Yhdellä hakemuksella tarjoukset useilta eri pankeilta

Lendo on täysin itsenäinen lainavälittäjä. Lendo lähettää lainahakemuksesi samanaikaisesti useille pankeille ja rahoituslaitoksille. Miksi ylipäänsä käyttää Lendo.fi -palvelua: Hakemalla lainatarjouksen useasta pankista yhtaikaa, Lendo pyrkii löytämään lainan sinulle mahdollisimman alhaisella korolla sekä kaikkein parhailla lainaehdoilla lainamarkkinalta.

Lendo kokemuksia?

Vaikka Lendo.fi on uusi toimija Suomessa ( 4/2014), on palvelulla satoja tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä ympäri pohjoismaita. Lendo toimii Ruotsissa nimellä Lendo.se, Norjassa Lendo.no. Lendon kautta saamasi pankkien lainatarjoukset ovat ihan oikeasti koroiltaan sekä kuluiltaan täysin samaa tasoa, kuin jos olisit hakenut lainaa suoraan kyseiseltä pankilta.

Lainahakemuksen tekeminen Lendo.fi palvelussa

Tärkein kriteeri on, ettei hakiijalla ole maksuhäiriömerkintöjä. Lainahakemuksen täytön jälkeen hakija saa lainatarjouksia sähköpostitse tai kirjeenä, ellei hakijalla ole käytössä sähköpostiosoitetta. Vastauksen saa parhaimmillaan muutamassa minuutissa ja hakija saa useita alustavia lainatarjouksia saman päivän aikana.  Lainatarjouksista voi sitten valita itselleen parhaimman.

Millä korolla Lendo laina myönnetään?

Lendo.fi ei voi millään tavalla vaikuttaa yhteistyöpankkien lainanmyöntöprosesseihin eikä siten myöskään pankkien tarjoamiin korkoihin.

Pankit käsittelevät hakemukset täysin itsenäisesti ja määrittävät myönnettävälle lainalle koron joka perustuu mm. pankin sisäiseen riskiarviointiin sekä hakijan antamiin taustatietoihin.

Lainojen korko yleensä vaihtelee pankista riippuen sillä pankki tekee yleisarvion antamasi taustatietojen perusteella. Pankki tarjoaa tähän arvioon pohjaten yksilöllistä korkoa hakijalle. Lendon palvelun kautta tavoitat yhdellä lainahakemuksella kaikki varteenotettavat suomalaiset pankit ja voit saada lukuisia lainatarjouksia eri koroilla. Saatuasi lainatarjoukset, voit itse valita mikä tarjouksista on juuri sinulle lainatarvettasi ajatellen se paras.

TÄRKEÄÄ: Hakekaa lainaa yhdessä puolisonne kanssa, mikäli haluatte kaikkein parhaimman lainatarjouksen. Hakijoiden määrän kasvaessa ( yhteisvastuullinen laina) pankki voi myöntää lainaa edullisemmin ehdoin.

Kuinka paljon voit hakea Lendo lainaa

Lendon kautta voit hakea lainaa omiin tarpeisiisi, olipa se sitten autolainaa varten tai remonttiin, voit hakea lainaa vapaasti 500 eurosta aina 20 000 euroon asti. Yhteistyöpankit käsittelevät hakemuksesi nopeasti ja arvioivat kokonaistilanteesi perusteella kuinka paljon he voivat tarjota sinulle lainaa.

Voinko alentaa nykyisten lainojen kuluja hakemalla lainaa Lendolta?

Jos haluat maksaa nykyisiä lainojasi pois koko hakemallasi summalla ( Lue artikkelimme , lisää tietoa lainojen yhdistäminen -sivustolla ) toimi seuraavasti:

  1. Valitse lainahakemuksella: ” Yhdistän nykyisiä lainojani “
  2. Siirrä hakemuksessa oleva sininen pallo niin paljon oikealle kuin mahdollista

Näin osoitat, ettet ole hakemassa uutta lainaa vaan yhdistelemässä nykyisiä lainojasi koko lainasummalla.

Lendon yhteystiedot:
Lendo Oy
Mikonkatu 3
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2648283-7

Tee lainahakemus tästä.

2 kommenttia artikkeliin ”Lendo – Kilpailuttaa lainatarjoukset”

Jätä kommentti