Lainavertaaja by Lendo

Lainavertaaja

Lainavertaaja vertailee useita lainoja

Lainavertaajan tärkeimmät tiedot:[su_list icon=”icon: star” icon_color=”#3eaf42″]

  • Lainaa 20 000 euroon asti
  • Yksi hakemus – monta tarjousta
  • Nopea

Lainavertaaja on helppo ja vaivaton tapa hankkia luottoa.

Lainaa on mahdollista hakea jopa 20 000 euroa. Lainavertaajan yhteistyöpankit tekevät parhaimmat tarjouksensa lainan hakijalle, joista voi valita omaan tarpeeseen nähden sopivimman. Yhdellä hakemuksella voi siis saada useita tarjouksia, joita voi vertailla. Hakija saa lainatarjouksen usein jo samana päivänä kuin hakemus on lähetetty. Hakemuksen tekeminen ja lainatarjousten saaminen on täysin maksutonta.

Lainaa 500 eurosta 20 000 euroon ihan jokaiselle

Lainavertaajan kautta haettua lainaa voi hakea 500 eurosta aina 20 000 euroon asti. Takaisinmaksuaika vaihtelee luoton suuruuden ja eri pankkien välillä. Kuukausierä ja maksusuunnitelma sovitaan etukäteen lainasopimuksessa.

Lainavertaaja ei pysty vaikuttamaan pankkien myöntämisprosesseihin eikä korkoihin. Pankit, joihin lainahakemus lähetetään, käsittelevät hakemukset itsenäisesti sekä määrittävät jokaiselle haettavalle lainalle koron.

Korko vaihtelee pankista riippuen. Tarjouksen tekevä pankki suorittaa yleisen arvion hakijan tiedoista ja tarjoaa sen perusteella yksilöllisen koron. Lainavertaajan kautta hakija tavoittaa monia luotonmyöntäjiä ja tarjouksia eri korkovaihtoehdoilla.

Esimerkki lainasta:
Lainasumma 6500 euroa
Takaisinmaksuaika 4 vuotta
Lainanlyhennys 166 euroa kuukaudessa

Lainavertaaja , lue lisää yrityksestä tästä.
Puhelin 09 6899 8000
[email protected]

Jätä kommentti