Lainatori.fi on Top Finance Oy:n palvelu

Lainatori.fi – Lainaa 100 – 2000 euroa

ILMAINEN LUOTTOPÄÄTÖS HETI – Vastuullista toimintaa jo yli kuuden vuoden ajan!

  • Ei kiinteitä vuosi- tai kuukausimaksuja
  • Rekisteröity luotonantaja, Aluehallintovirasto
  • Lainan hakeminen verkossa ilmaista
  • Turvallinen ja kotimainen

Lainatori.fi – Helpottaa arkeasi

Jos kaipaat helpotusta arkeesi, useamman vuoden alalla toiminut Lainatori.fi palvelee Suomessa asuvia yli 21-vuotiaita. Yritys tarjoaa 2000 €:n luottorajan, josta voi nostaa tililleen haluamansa summan silloin kun sitä tarvitsee. Lainatori ei peri kiinteitä vuosi- tai kuukausimaksuja, kuluttajalle jää maksettavaksi vain nostoprovisio jokaisen noston yhteydessä. Ensimmäisen noston on oltava 100 euroa, jonka jälkeen voit nostaa tilillesi haluamasi summan luottorajan puitteissa kätevästi tekstiviestillä tai netissä. Yhden nostokerran nostoprovisio on 25 % lainasummasta.

Lainan hakeminen

Voit hakea lainaa ilmaiseksi verkossa. Kun lainanantaja on vastaanottanut joko sähköisen tai käsinkirjoitetun sopimuksen, saat sopimuksen mukaisen summan pankkitilillesi.

Luoton takaisinmaksu

Luottoa maksetaan takaisin kuukausierissä, jonka vähimmäislyhennys on 20 % laskutushetken avoimesta saldosta, kuitenkin vähintään 50 €. Mikäli avoin saldo on pienempi kuin 50 €, vähimmäislyhennys on koko avoin saldo. Luotonsaaja voi halutessaan maksaa sopimuksen mukaista kuukausierää suuremman kuukausierän, joka saa olla korkeintaan luoton avoimen saldon määrä.

Luottoraja

2000 euron luottoraja, josta voi nostaa tililleen haluamansa summan silloin kun sitä tarvitsee. Ei kuukausittaisia hoitomaksuja. Saat siis kahden tuhannen euron luoton käyttöösi aivan kuten luottokortissakin ja maksat vain käytöstä. Mikäli kuitenkin haet lainaratkaisua pidemmäksi ajaksi tai vaikkapa matkusteluun esimerkiksi matkalainaksi, suosittelemme harkitsemaan vaihtoehtoisesti aivan tavallista luottokorttia. Luottokortilla voita maksaa miltei jokaisessa paikassa ja käyttö on vielä Lainatorin palveluakin joustavampaa.

Lainan takaisinmaksu

Kuten kaikissa esittelemissämme luotoissa, myös Lainatori.fi -palvelussa lainan takaisinmaksu on mahdollista ennen alunperin suunniteltua maksuaikataulua. Voit siis maksaa jäljellä olevan luoton pois milloin tahansa ilman erillistä maksua aikaisemmasta lainan takaisinmaksusta. Miläli et sattuisi löytämään kauttamme sopivaa lainanantajaa, niin ole tarkkana – älä suostu lainaan jonka aikaistetusta takaisinmaksusta veloitetaan erillinen lisäkulu.

Yritys lainan takana:

Top Finance Oy
Yliopistonkatu 12 b A 4
20100 Turku

Postiosoite:
Top Finance Oy
PL 12, 20320 Turku

Asiakaspalvelu:
040 3789 958
asiakaspalvelu@viikinkilaina.fi

Asiakaspalvelu on avoinna ma-la 8-22 ja su 12-18

Katso muut 2000 euron lainat tästä.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

KILPAILUTETAANKO LAINATARJOUS ?

Edullista lainaa voit kilpailuttaa mm. Omalainalla

Esimerkiksi 7000 € lainan
lyhennys on vain 94 €/kkSiirrytäänkö lainahakemukselle ?

  • Kilpailutettu laina on aina edullisin
  • Kuluttajille ilmainen palvelu
  • 100% suomalainen ja suomenkielinen palvelu
  • Suomen suosituin lainanantaja 500 - 35.000 € lainoille
Harmi ettei sopiva lainamuoto löytynyt tällä erää...

Ehkä haluat osallistua kilpailuun, josta voit voittaa Jopon?

sulje
Hienoa, onnistui.
Torjuaksemme roskapostia vaadimme vahvistuksen. Muista vahvistaa sähköpostiinne saapuva ilmoitus, niin saat välittömästä meiltä lainatarjouksen.