Lainat yhteen ja maksa jatkossa vain yhtä?

Yhdistä lainat nyt

Lainat yhteen kokonaisuuteen 

 

Lainojen yhdistämiseen on monia tarjoajia joista esittelemme tässä muutaman. Suosittelemme suomalaista Freedom Rahoitusta.
 

Tee viisas päätös ja yhdistä useat pienet lainat yhteen jo tänään

Jos maksat tällä hetkellä useampaa kuin yhtä lainaa pois, sinun kannattaa ehdottomasti harkita lainojen yhdistämistä. Yhdistä lainat ja säästät!

Tiesitkö, että voit hakea lainaa ilman vakuuksia ja takaajia jopa 30000 euroa. Voit hakea lainaa haluamaasi tarkoitukseen, sillä lainoihin aina 30000 euroon saakka, sinun ei tarvitse määritellä mihin käyttöön olet lainaa hakemassa. Suomessa on muutama vakavarainen yhtiö, jolta saat näin suuria lainoja. Tämän suuruisen lainan voit käyttää esimerkiksi kalliiden kulutusluottojen, pikalainojen, luottokortilaskujen tai muiden pienlainojesi pois maksamiseen.

Parempi kuva menoistasi kun yhdistät lainat yhteen kokonaisuuteen

Kun kotitalous maksaa pois useaa lainaa, joissa useimmiten on eräpäivätkin eri aikaan, ei saada kokonaiskuvaa talouden lainamenoista. Kun otat yhden suuremman lainan jolla maksat pois vanhat lainat, näet heti selvän parannuksen ( kulujen vähenemisen ) kuluissa kuukausitasolla. Tämän lisäksi tiedät tarkalleen paljonko kuukausituloista on varattava lainan lyhennykseen.

Millaisia lainakorkoja ja ehtoja tarjotaan?

  • Voit hakea lainaa 3000 – 35000 euroa jopa 12 vuoden maksuajalla
  • Lainoissa on usein asiakaskohtainen korko, joka vaihtelee 6,5 %  – 18% välillä
  • Saat lainan joka lyhenee joka kuussa saman verran
  • Saat mahdollisuuden lainavapaisiin kuukausiin, usein kaksi per kalenterivuosi
  • Voit maksaa jäljellä olevan lainasi pois ilman ylimääräisiä kustannuksia milloin tahansa.

Järkeviä vaihtoehtoja lainojen yhdistämiseksi

  1. Freedom Rahoitus, 100% suomalainen palvelu, Suomen suosituin  valinta 5.000 – 30.000 euron lainasummille, tutustu tästä.
  2. Etua.fi, uudempi tulokas markkinoilla, luotettava 100% suomalainen taho.
  3. Nordax, vuodesta 2003 Suomessa toiminut pohjoismaiden suurimpiin kuuuva taho, toimii Ruotsin rahoitusvalvonnan alaisuudessa, tutustu tästä.

Tutustu myös aiempaan artikkeliimme lainojen yhdistämisestä tästä.