Lainasto

Lainasto lainat

Lainasto-luottojen tärkeimmät tiedot:

  • Lainaa 2000 euroon asti
  • Helppo ja nopea verkkohakemus
  • Valittavissa erilaisia lainavaihtoehtoja
Siirry Lainasto-palveluunHae tästä lainaa

 

Lainasto on monipuolinen lainantarjoaja, jonka kautta saa erisuuruisia lainoja vaivattomasti ja nopeasti. Lainaa on mahdollista saada oma tarpeen mukaan joko kertalainana, jatkuvana limiittiluottona tai korttiluottoa.

Limiittiluotto

Lainaston limiittiluotto auttaa arjen kiperiin raha-haasteisiin sekä vapauttaa nauttimaan arjesta. Limiittiluottoa voi saada jopa 2000 euroon asti ja sitä voi hakea yli 21-vuotiaat. Limiittiluotto toimii samalla tavoin kuin luottokortti puhelimessa. Se on jatkuva luotto, jota onnistuu nostaa tarpeen mukaan moneenkin otteeseen aina luottorajaan asti. Limiittiluotto auttaa selviytymään arjen haasteista ja nauttimaan vapaa-ajasta. Se toimii aivan kuten luottokortti, mutta kortin sijaan nostat lainaa käden käänteessä tilillesi helposti tekstiviestillä. Limiittiluotto hakemukselle.

Pikalaina

Kertaluonteinen pikalaina eli kertalaina toimii silloin, kun ei haluta jatkuvaa lainaa. Pikalainan saa nopeasti ja sitä on mahdollista nostaa 100-400 euroa, tarpeen mukaan. Lainaston kertaluonteisessa lainassa takaisinmaksuaikaa on jopa vuoden verran, joko kertamaksuna tai osissa. Pikalainaa voivat hakea täysi-ikäiset henkilöt. Hae tästä.

Korttiluotto

Lainasto myöntää myös 100–400 euroa luottoa Moni MasterCard -kortille, jonka Lainasto lähettää hakijalle. Lainaston korttiluotto voidaan myöntää täysi-ikäiselle, raha-asiansa moitteetta hoitaneelle Suomen kansalaiselle. Hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa. Korttiluotto on hyödykesidonnainen luotto. Sillä on mahdollista maksaa ostokset tavallisissa kaupoissa sekä verkkokaupoissa. Kortilta ei kuitenkaan voi nostaa käteistä rahaa eikä siihen voi ladata omaa rahaa tai siirtää rahoja omalle tilille. Korttiluotto on turvallinen ja helppo maksuväline arjen erilaisiin maksutilanteisiin. Korttiluotto maksetaan laskulla, jonka Lainasto lähettää asiakkaalleen joko postilla tai sähköpostiin. Takaisinmaksuaikaa on 30 vuorokautta, jonka jälkeen kortille on jälleen mahdollista ladata lisää rahaa. Tee Korttiluottohakemus.

Asiakaspalvelu Lainasto Oy / Reissuvipin pikalainat
Puhelin 0600 30 6000 (1,50€+pvm/min), avoinna ma-pe 9-17
Sähköposti: asiakaspalvelu@lainasto.fi

Lainasto Oy
Yliopistonkatu 26b
20100 Turku

 

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.