Etsi paras lainatarjous

Lainalaitos

Etsi paras lainatarjous

Lainalaitoksen tärkeimmät tiedot:[su_list icon=”icon: star” icon_color=”#3eaf42″]

  • Lainaa jopa 20 000 euroa
  • Nopea ja turvallinen
  • 21 vuotta täyttäneille

Lainalaitos: Yksi lainahakemus, monta lainatarjousta

Lainalaitos on kotimainen luotonvälittäjä, jonka perustavoitteena on olla ensimmäisenä vaihtoehtona kulutusluoton hakijalle. Yritys on itsenäinen eikä ole lainkaan sidottuna suuriin yrityksiin tai pankkeihin. Luotettava lainantarjoaja takaa hakijalle parhaan, kilpailutetun tarjouksen, sillä yritys myöskään ei toimi itse myöntäjänä.

Lainalaitoksen kautta luoton hakeminen on helppoa sekä nopeaa. Yhdellä hakemuksella saa lainatarjouksen yrityksen useammalta yhteistyökumppanilta. Tarjouksista hakija voi valita sen kulutusluoton, joka vastaa omiin tarpeisiin parhaiten. Lainalaitoksen hakemus löytyy yrityksen verkkosivuilta. Luottohakemuksen tekeminen ja tarjousten saaminen on maksutonta.

Lainaa voi hakea yli 21-vuotiaat, Suomessa kirjoilla olevat henkilöt. Lainan hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot eikä hakijalla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Haettua lainaa maksetaan takaisin kuukausierissä. Jokaisen hakijan maksukyky arvioidaan lainahakemuksen käsittelyn yhteydessä, jonka perusteellä määräytyy myös lainan korko. Korko on siis yksilöllinen kunkin hakijan kohdalla ja se vaihtelee myös pankkien välillä. Yhteishakijan kanssa, lainan korko saattaa olla pienempi kuin yksin haettaessa.

Esimerkki lainasta:

Laina 8000 euroa
Takaisinmaksuaika 48 kuukautta
Kuukausierä 210 euroa
Kustannus yhteensä 2095 euroa

Fondax Oy yritystiedot asiakastiedosta
Fredrikinkatu 61 A
00100 Helsinki
[email protected]

 

2 kommenttia artikkeliin ”Lainalaitos”

Jätä kommentti