Lainaamo: lainaa 500 – 15 000 euroa

[su_list icon=”icon: star” icon_color=”#3eaf42″]

 • Lainaa 15 000 euroon asti
 • Nopea luottopäätös
 • Joustava palvelu[/su_list]

Lainaamo on kotimainen rahoitusyhtiö

Se palvelee kaikkia suomalaisia kotitalouksia arkisissa raha-asioissa. Tuotteita ovat vakuudeton kulutusluotto, sijoituslaina sekä jatkossa yritysrahoituksen tuotteet. Lainaamolta voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa aina 15 000 euroon asti. Palvelu on helppokäyttöinen: Laina on mahdollista hakea suoraan verkosta ja saat lainapäätöksen heti. Lainaamon keskeiset periaatteet ovat luotettavuus, nopeus ja läpinäkyvyys.

Kulutusluotto

Lainaamon kulutusluotto on hyvä valinta yllättäviin menoihin, kuten remonttiin tai auton korjaukseen, remontointiin tai vaikkapa sisustamiseen. Lainaamo lainaa myös silloin, kun äkillinen lomakuume iskee. Kulutusluottoa voivat hakea kaikki vähintään 26-vuotiaat suomalaiset. Lainaamo myöntää kulutusluottoa 500 eurosta aina 15 000 euroon saakka. Laina on kertaluotto, jota on mahdollista korottaa. Kulutusluotot myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia, jonka vuoksi luottohistoria tarkastetaan ja tulevaisuuden maksukyky arvioidaan ennen lopullista lainapäätöstä. Suuremman lainan vuoksi sinun tulee käydä säännöllisesti töissä, jotta lainahakemus voidaan hyväksyä.

Kulutusluoton hakeminen on helppoa. Luottoa haetaan netissä täyttämällä lainahakemus. Päätöksen saa heti.  Lainaamo suosittelee hakemaan kulutusluottoa yhdessä puolison kanssa, jolloin saa varmemmin positiivisen luottopäätöksen. Kun lainapäätös on hyväksytty, se tulee allekirjoittaa verkkopankkitunnuksilla ja lähettää kopiot viime vuoden verotiedoista sekä viimeisin palkkalaskelma. Kulutusluotto maksetaan näiden toimenpiteiden jälkeen tilille. Lainaamosta saa kulutusluotot heti tilille, kunhan suorittaa kaikki tarvittavat hakemukseen liittyvät tehtävät saman tien.

Enintään 2000 euron kulutusluoton laina-aika on yhden vuoden. Yli 2000 euron luotoissa laina-aika on 1 – 12 vuotta. Lainanmyöntäjällä on oikeus ehdottaa haetusta poikkeavaa laina-aikaa. Luoton korkoa aletaan laskemaan heti, kun kulutusluotto on maksettu lainansaajan pankkitilille. Tämän hetken korko on 12,9%- 19,9% lainasummasta riippuen. Korko muodostuu viitekorosta ja asiakaskohtaisesta marginaalista. Takaisinmaksu määräytyy monesta tekijästä, mutta esimerkiksi yhden vuoden laina-ajalla 1000 euron kulutusluottoa maksetaan takaisin noin 103 euron maksuerissä.

Lainaamon kautta on mahdollista myös yhdistää nykyiset lainat ja kulutusluotot, mikäli lainanhakijan taloustilanne on riittävän hyvä. Kulutusluottojen marginaali on edullisin, kun hakijalla on hyvät tulot ja talous on tukevalla pohjalla. Jokainen lainahakemus arvioidaan yksilöinä, joten marginaalia ei voi määrittää automaattisesti.

Matkalaina

Lainaamon matkalaina on kulutusluotto, jota voivat hakea kaikki 26-vuotiaat. Matkalainaa voi nostaa 500 eurosta aina jopa 15 000 euroon. Laina on kertaluotto, jota voi korottaa. Voit maksaa antamallamme matkaluotolla joko matkan tai hakea matkarahaa käytettäväksi matkasi aikana. Matkanjärjestäjällä ei aina ole mahdollisuuksia tarjota matkaa osamaksulla. Tällöin Lainaamo auttaa järjestämällä sopivan suuruisen matkalainan. Matkalainaa tulee hakea jo ennen matkan varaamista. Lainasumma on vapaasti valittavissa ja hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen se on nostettavissa tilille. Kun raha on tilillä, matkan varaus ja maksu kokonaisuudessaan matkanjärjestäjälle käy tällöin kätevästi. Otettua lainaa maksetaan säännöllisesti joka kuukausi pienissä erissä.

Sijoituslaina

Sijoituslaina on tarkoitettu väliaikaiseen sijoitustuotteiden rahoittamiseen. Sijoituslainaa voi hakea aina 100 000 euroon saakka. Laina-aika on korkeintaan kuusi kuukautta. Lainan korko on kiinteä 10%. Sijoituslainoja myönnetään toistaiseksi vain Taaleritehtaan asiakkaille.

Yrityslaina

Tulossa vuoden 2014 aikana.

YHTEYSTIEDOT:

Laskutustiedustelut ma-pe 9-16
Puh. 0600 15010

Tiedustelut lainahakemuksista ma-pe 9-17
Puh. 075 756 8601
lainahakemus (at) lainaamo.fi

Postiosoite: PL 81, 00131 HELSINKI
Katuosoite: Kasarmikatu 36, HELSINKI

153 kommenttia artikkeliin ”Lainaamo: lainaa 500 – 15 000 euroa”

 1. Taxi moto line
  128 Rue la Boétie
  75008 Paris
  +33 6 51 612 712  

  Taxi moto paris

  I am sure this paragraph has touched all the internet
  visitors, its really really fastidious piece of writing on building up new website.

  Vastaa

Jätä kommentti