Lainaa Verkossa

lainaa verkossa
Lainaa Verkossa -lainapalvelun tiedot:[su_list icon=”icon: star” icon_color=”#3eaf42″]

  • Kulutusluottoa 500 -6000 euroa
  • Laina-aikaa 1-5 vuotta
  • Vuodessa 60 lyhennysvapaata päivää

Lainaa Verkossa on väitteensä mukaan  Suomen johtavia vakuudettomien lainojen tarjoajia. Palvelu on kuitenkin tuiki tuore tapaus ja suhtaudumme varauksella kyseisen yrityksen palveluun emmekä vielä voi suositella tätä lainanantajaa.

Lainaa Verkossa

Haettu laina räätälöidään aina asiakkaan tarpeisiin ja tilanteeseen sopivaksi. Kulutusluotto ilman vakuuksia antaa tällöin hiukan ylimääräistä liikkumavaraa talouteen, siksi lainan lyhentäminen on mahdollista myös keskeyttää valittuna ajankohtana.

Lainaa Verkossa myöntää kahta erilaista kulutusluottoa, tavallista sekä suurta. Tavallista, 500-3000 euron suuruista lainaa on mahdollista hakea yksin, mutta suurempaa lainaa haetaan yhdessä. Suuren lainan summa on 3000-6000 euroa.  Lainan hakeminen on tehty vaivattomaksi ja se onnistuu Lainaa Verkossa omilla sivuilla olevalla lomakkeella. Vastauksen saa heti, eikä se sido mihinkään. Hakeminen on maksutonta. Kulutusluottoa varten hakijan tulee olla yli 22-vuotias sekä asua vakituisesti Suomessa. Lainanhakijalla on oltava säännölliset tulot eikä maksuhäiriömerkintöjä. Kulutusluottoa voi hakea huoletta, sillä kaikki hakemukset käsitellään luottamukselliseti sekä tietoturvallisesti.

Lainaesimerkki:

Haettu kulutusluotto: 3000 euroa
Takaisinmaksuaika: 5 vuotta
Kuukausimaksu: 91 euroa
Lainan kokonaiskustannus: 5432 euroa.

LainaaVerkossa
Firstborn Oy
Aleksanterinkatu 15 B, 6
FI-00100 Helsinki
[email protected]

3 kommenttia artikkeliin ”Lainaa Verkossa”

Jätä kommentti