Mietitkö, mistä saisit lainaa tilillesi heti?

Tälle sivulla olemme listanneet suomalaisia, luotettavia ja edullisia lainapaikkoja joista saat lainaa heti tilille. Kun tavoitteenasi on saada rahaa tilille heti, ei kannata hakea lainaa ensimmäisestä luottoa nopeasti tilille markkinoivasta yrityksestä. Liian usein nämä ovat nimittäin pikavippiyrityksiä joiden lainakorot ovat melkoiset. Tällä sivulla listatut tahot ovat lainanantajia, jotka myöntävät edullista lainaa.

Omalaina.fi .palvelu on tällä hetkellä todella suosittu juuri siksi että heidän kauttaan saa lainaa heti tilille. Tutustu ja hae lainatarjous 100 € – 15.000 € lainasummalle Omalaina.fi -palvelusta tästä.

Myös näistä paikoista saat kulutusluottoa, eli lainaa heti tilille kohtuukustannuksin:
[css3_grid id=’lainaa_heti_tilille’]

Kannattaako lainan hakeminen heti tilille, vai kannattaisiko odottaa päivän tai kaksi ja saada lainaa nopeasti tilille, mutta vieläkin edullisemmin?

Vastaus on useimmiten kyllä, mutta mikäli sinulla on pakkotarve saada rahat tilille heti, se ei tietenkään ole vaihtoehto. Jos sinulla on kuitenkin mahdollisuus odottaa pari päivää, niin ole hyvä ja käytä lainanhakuusi tällä hetkellä kaikkein edullisinta tahoa, Freedom Rahoitusta. Freedom Rahoitus kilpailuttaa lainatarjoukset ja toimittaa sinulle edullisimman lainantarjoajan antaman lainatarjouksen lähes heti. Kaikki tämä tapahtuu vain 1-2 päivässä eikä maksa sinulle mitään.

Kyllä, palvelu on lainanhakijalle veloitukseton. Toinen luotettava vaihtoehto kilpailuttaa lainatarjoukset on suomalainen Etua.fi, josta ei löydy aivan niin kattavaa lainanantajaverkostoa mutta kuitenkin hieman eri tarjonta kuin Freedom Rahoituksen kautta. Kolmas suositeltava taho on Omalaina.fi, joka kilpailuttaa lainat nopeasti ja saat rahat tilille jopa samana päivänä kun haet lainaa.

Käytännössä kaikki lainan kilpailuttajayritykset saavat komissionsa juuri lainanvälityksestä ja hakevat asiakkailtaan keräämillään tiedoilla parhaan lainatarjouksen yhteistyökumppaneidensa joukosta.

Yhteistyöpankki maksaa sitten sovitun komission kun lainan kilpailuttajayritys löytää heille asiakkaan. Tämä komissio ei tietenkään tule asiakkaan maksamaksi vaan jää näiden kahden yrityksen väliseksi. Erona näiden yritysten palvelussa on se, kuinka kattava yhteistyöverkosto heidan takanaan on käytössä.

Suomalaisista toimijoista vain Freedom Rahoituksella on käytössään lähes kaikki lainanmyöntäjät ja siksi heidän kauttaan haetut lainat ovat suurimmalla todennäköisyydellä myös ne edullisimmat. Tähän tulokseen ovat päätyneet myös muut kulutusluottoja vertailevat verkkosivustot.

Etsi sopiva lainanmyöntäjä kauttamme ja säästä

Lainaa 50 €, heti tilille lainaa koko lainasumman verran vai tarpeen mukaan?

Jos otat lainaa heti, tee se harkiten. Markkinoilla on monenlaisia lainanantajia ja toiset niistä sallivat lainan nostamisen, ja näin ollen myös lainan koron maksamisen vain käytössäsi olevan luoton määrän mukaan. Vaihtoehtosi kiinteälle lainasummalle voisi siis olla myös luottokortti tai osissa nostettava luotto.

Suomalainen hakee lainaa useimmiten käyttökohde tiedossa tai lainojen yhdistämiseksi

Käytännössä lainaa haetaan kuitenkin tarpeen mukaan, eli lainasumman käyttökohde on jo tiedossa. Tällöin suosituksemme on kilpailuttaa haluttu lainasumma Freedom Rahoituksen kautta, joka on Suomen suurin ja edullisin lainojen kilpailuttaja. Heidän lainojaan haetaan hyvin usein lainojen yhdistämistä varten, jolloin tavoitteena on ottaa yksi mahdollisimman edullinen luotto ja maksaa sillä pois useat kalliit kulutusluotot ja pikavipit.

Jos taloutesi on epätasapainossa ja epäilet selviäväsi siitä ilman uuden lainan ottoa, suosittelemme lukemaan Kuluttaja- ja kilpailuviraston esitteen. Esite on loistavaa luettavaa ihan jokaiselle suomalaiselle, sillä sen kautta sinulle voi herätä uusia ideoita talouden tasapainotuksen kannalta. Oman talouden hallinta vaatii suunnittelua tulojen ja menojen välille. Henkilökohtaisten talouden tukipilareiden tulee pidemmällä tähtäyksellä olla tasapainossa ja tämä KKV:n esite auttaa käsittämään tätä paremmin selkokielellä kirjoitettuna.