Mistä lainaa 5000 euroa heti ja vakuudetta?

lainaa 5000 euroa, mutta mistä?Internet on mullistanut lainanhakemisen. Voit nykyään hakea helposti ja nopeasti, lainaa 5000 euroa samaksi päiväksi tilillesi sekä vakuudellisena että vakuudettomana. Kun haet lainaa viiden tuhannen euron summalle tarvitset monessa tapauksessa vakuuden. Kuitenkin, mikäli sinulla on vakituinen työ ja puhdas maksuhäiriötausta, on mahdollista hakea kulutusluottoja tarjoavista yrityksistä 5000 euron lainaa ilman vakuuksia.

Vakuudellisen lainan ero vakuudettomaan on kustannuspuolella merkityksettömän pieni ja suosittelemmekin ottamaan viiden tuhannen euron lainan vakuudettomana Syy on se, että saat vakuudettoman lainan huomattavasti helpommin ja nopeammin, lisäksi et ole omaisuudellasi vastuussa jos sattuisikin käymään niin että lainan maksusuunnitelma venähtäisi liiaksi.

Parhaan tarjouksen 5000 euron lainasummalle saat Freedom Rahoitukselta

 [su_button url=”/hae-freedom” target=”blank” style=”stroked” background=”#31722f” color=”#f6f6f6″ size=”8″ icon=”icon: hand-o-right” text_shadow=”1px 1px 0px #000000″ desc=”Hae lainaa Freedom Rahoitukselta”]Tee lainahakemus[/su_button]

[highlight] Hakemalla lainaa Freedom Rahoitukselta, saat ammattimaisesti kilpailutetun lainatarjouksen, eli lainaa edullisesti. [/highlight]

Kun haet lainaa 5000 euroa, neuvoisimme, verrattain lyhyen takaisinmaksujan tähden, että vakuudellinen laina ei kannata. Tämä jo siksi että joudut näkemään aika lailla vaivaa hakiessasi vakuuksia näin pienelle lainapääomalle. Pankki toki antaa lainaa lievästi kevyemmällä korolla mutta rokottaa sinua kuukausikuluissa, muista tämä. Muista aina tuijottaa kokonaiskorkoa, eli lainapapereissa mainittua “lainan todellista vuosikorkoa”.

Jos päädyt ottamaan lainasi kulutusluottoja tarjoavista yrityksistä, muista että pidempi maksuaika helpottaa lainan takaisinmaksua, mutta lainan kokonaiskulut kohoavat.

Monestakin syystä on todella tärkeää valita lainalleen sopivan pituinen takaisinmaksuaika. Se tulee suhteuttaa omiin tuloihinsta nähden oikeain. Laina-aikaa voi toki lyhentää pienentämällä lainan määrää, joten mikäli sinulle riittää ajattelemaasi pienempi laina, kuten 4000 euroa, sivuiltamme löydät suosittelemamme 4000 euroa edullisimmin lainaavat paikat.

Jos kuitenkin lainan tarve on suurempi, katso paikat mistä saat lainaa 6000 euroa.

Viiden tuhannen euron laina ei ole kovin suuri lainasumma, mutta mikäli valitset lainanantajan huonosti, saattaa pienestäkin lainasta tulla helposti jopa 500-700 euron lisäkustannukset lainapääomaa rasittamaan.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että lainan maksuaikaan tulee vuoden verran ylimääräistä.

Muistahan siis lukea ja tarkistaa lainan yleisten lainaehtojen lisäksi, lainan kuukausittaiset hoitokulut ja mahdolliset lainan avausmaksut -osion lainapapereistasi. Lainan kuukausittaisten hoitokulujen ei missään nimessä pitäisi olla yli yksinumeroinen luku, kymppikin on siis jo aivan liikaa. On yllättävän yleistä, mutta mielestämme täysin perusteetonta maksaa 10-15, jopa 20 euron kuukausimaksuja lainan hoitokuluina.

Yleinen taso 5000 euron lainoissa, lainan hoitokulujen osalta noin 6-9 euroa kuukaudessa. Lainan avausmaksu tulisi olla 50-100 euron luokassa, valitettavasti markkinoilla löytyy lainan antajia joiden lainan avausmaksuna on yli 200 euroakin kun haetaan lainaa 5000 euroa heti ilman takaajia.

Kaikki suosittelemamme lainantarjoajat joilta saat lainaa 5000 euroa heti tilille ilman vakuuksia ovat suomalaisia lainanmyöntäjiä ja pitkään alalla toimivia vakavaraisia yrityksiä joidenka kanssa et varmasti joudu ongelmiin lainanmaksusi kanssa mikäli pyrit maksamaan lainasi ajallaan sekä olet reilu lainanantajaa kohtaan mikäli kohtaat ajoittaisia maksuvaikeuksia lainanlyhennyksen kanssa.

199 kommenttia artikkeliin ”Mistä lainaa 5000 euroa heti ja vakuudetta?”

Jätä kommentti