30000 euroa lainaa

Lainaa 30000 euroa

Kun tarvitset hieman enemmän lainaa heti, tällä sivulla on esiteltynä Suomalaiset rahan lainaajat, joilta saat lainaa 30000 euroa.

Edullisin 30000 euron laina näyttäisi tällä hetkellä löytyvän kun kilpailutat lainasi Freedom Rahoituksessa. Freedom Rahoitus etsii liki kaikkien Suomalaisten rahan lainaajien kesken sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Palvelu on sinulle maksuton.

Vaihtoehtoisesti voit tehdä saman kilpailutuksen Etua.fi -palvelussa tai Rahalaitoksella ja Nordax.fi -palvelussa. Saat näistä kaikista paikoista lainaa 30000 euroon saakka ilman vakuuksia tai takaajia. Valitettavasti emme pysty takaamaan mikä lainahakupaikoista tulee sinulle edullisimmaksi, mutta voithan hakea lainaa kaikilta kolmelta taholta ja selvittää itse mistä edullisin laina myönnetään.

30000 euroa voit hakea seuraavista paikoista:

[table id=3 /]

Mitä vaaditaan, jotta saa lainaa 30000 euroa vakuudetta?

Vakituiset tulot, myös eläke käy ja ei maksuhäiriömerkintää. Kuukausitulosi tulisi olla 1500 euron luokkaa saadaksesi 30 000 euron lainan. Siinä kaikki.

Mietitkö suuremman lainan ottamista? Jos tarvitset lainaa 40000 euroa, kuukausitulosi pitäis olla 2000 euroa.

Kyllä vain, lainanmyöntäjät eivät kysele edes lainan käyttötarkoitusta siinä määrin että siihen olisi pakko vastata. Useimmat yhdistävät lainansa suuremmilla lainatyypeillä, mutta haetaan 30000 euroa ihan jokapäiväisiin menoihinkin.

Mistä tiedämme edullisimmat lainapaikat lainan hakemiseksi?

Olemme täysin suomalainen ja täysin puolueeton sekä täysin ilmainen palvelu. Kulutusluottovertailu.info toimii aina suomalaisen lainanhakijan eduksi.

Olemme kartoittaneet kaikki suomalaiset lainanmyöntäjät ja varmistaneet yritysten toiminnan hakemalla niistä lainaa itse, henkilökohtaisesti ja näin vertailleet lainatarjouksia.

Me haluamme tehdä lainanhausta kuluttajalle mahdollisimman yksinkertaista.

Muista kuitenkin, että mikäli sinulla on jo valmiiksi useita lainoja, emme suosittele että hakisit lisää lainoja vaan hakisit lainaa lainojesi yhdistämistä varten. Yksi suurempi laina yksillä kuluilla on huomattavasti edullisempi vaihtoehto lainan lyhentämiseksi.

14 kommenttia artikkeliin ”Lainaa 30000 euroa”

  1. Eikö muka muista paikoista saa 30 000 euron lainaa kuin neljästä? Luulisi olevan enemmän vaihtoehtoja, sillä ruotsissa asuessani tuli huomattua että näita paikkoja on ainakin 10 mutta en kyllä löydä googlellakaan enempää isoja summia lainaavia. Oma pankkihan on aina vaihtari mutta tarvii laittaa jotain vakuudeksi.

    Onko kellään Freedom Rahoitus kokemuksia lainahakuun? Saako sieltä lainaa, en viitsi vain laittaa sinne hakemusta vielä kun ei ole akuutti tarve.

    Vastaa

Jätä kommentti