Lainaa 3000 euroa heti ilman takaajia

Kannattaako hakea lainaa 3000 euroa vakuudetta vai säästänkö hakiessani vakuudellista lainaa? Saanko lainaa ilman takaajia?

kannattaako hakea 3000 euroa lainaa heti tililleVerkossa voi nykyään hakea lainaa 3000 euroa sekä vakuudellisena että vakuudettomana. Netissä voit hakea lainaa kahden tuhannen euron summalle sekä kulutusluottona joka on vakuudeton, että pankkilainana johon tarvitset vakuuden. Vakuudettomat voit hakea kulutusluottoja tarjoavista yrityksistä ja vakuudellista lainaa saat peruspankeista jotka eivät sitä haluaisi myöntää.

Vielä ei ole suomalaisella samanlaisia mahdollisuuksia kuin Aasian lainamarkkinoilla, joilla lainan vakuudeksi kelpaavat jo kulutushyödykkeetkin. Kustannuspuolella vakuudellisen lainan ero vakuudettomaan on hyvin pieni, toki hieman tyyriimpi. Saat vakuudettoman lainan huomattavasti helpommalla työllä, yleensä verkkohakemuksella jopa 15 minuutissa.

Käytännössä saat siis vakuudetonta lainaa 3000 euroa heti tilillesi ja vakuudellista lainaa hakeaksesi sinun täytynee poiketa pankissasi, todistella tulojasi ja ilmoittamiesi tietojen oikeellisuutta.

lainaa-3000-euroa-halensiltaVaivattomin tapa hakea lainaa 3000 euroa on tehdä hakemus Halens yksityislainalle

Peruslähtökohtana 3000 euron lainalle neuvoisimme niiden lyhyiden takaisinmaksuaikojen ansiosta että vakuudellinen laina ei kannata jo vaivan tähden. Pankki antaa lainaa kevyemmällä korolla mutta rokottaa sinua kuukausikuluissa. Muista tuijottaa kokonaiskorkoa, eli lainapapereissa lainan todellista vuosikorkoa. Jos päädyt ottamaan lainasi kulutusluottoja tarjoavista yrityksistä, muista että pidempi maksuaika helpottaa lainan takaisinmaksua, mutta lainan kokonaiskulut kohoavat. Tästä syystä on tärkeää valita juuri sopivan pituinen laina-aika omiin tarpeisiinsa nähden. Mikäli sinulle riittäisi alunperin ajattelemaasi pienempi laina, kuten 2000 euroa, voit katsoa suosittelemamme paikat tästä. Toki voit hakea myös lainaa 4000 euroa.

Kolmen tuhannen euron laina ei ole kovin suuri summa keskivertopalkkaa nostavalle suomalaiselle, mutta mikäli valitset lainan tarjoajan väärin, voi lainasta tulla sinulle helposti 500–700 euron lisäkustannukset.

Tämä tarkoittaa sitä ettei valitsemasi laina pärjää vertailussa kovinkaan hyvin edullisimpaan verrattuna. Muistahan siis aina lainaa hakiessasi lukea ja tarkistaa yleisten lainaehtojen lisäksi ne lainan kuukausittaiset hoitokulut ja mahdolliset lainan avausmaksut. On täysin perusteetonta maksaa 10 – 20 euron kuukausimaksuja hoitokuluina, sillä yleinen taso 3000 euron lainoissa on lainan kuukausittaisten hoitokulujen osalta 5-9 euroa kuukaudessa ja lainan avausmaksu tulisi olla 50 – 100 euron luokassa.

Kaikki suosittelemamme lainantarjoajat joilta saat lainaa 3000 euroa heti tilille ilman vakuuksia ovat suomalaisia lainanmyöntäjiä ja pitkään alalla toimivia vakavaraisia yrityksiä joidenka kanssa et varmasti joudu ongelmiin lainanmaksusi kanssa mikäli pyrit maksamaan lainasi ajallaan sekä olet reilu lainanantajaa kohtaan mikäli kohtaat ajoittaisia maksuvaikeuksia lainanlyhennyksen kanssa.

16 kommenttia artikkeliin ”Lainaa 3000 euroa heti ilman takaajia”

  1. On muuten todella helppo tuo ostosrahnun hakemus ja lainamittari. Onko kellään kokemusta mistä lainaa saa ihan takuulla edullisimmin ???? Tarvis 3000 – 4000 euron lainan max 4 vuodeksi ja ei sais maksaa yli satkua kuussa.

    Vastaa

Jätä kommentti