Lainaa 100 euroa heti tilille ilman korkoa

Lainaa 100 euroa heti tilille täysin ilmaiseksi

Hakiessasi lainaa 100 euroa, sinua on todellakin onnistanut. Saat nimittäin lainaa 100 tai jopa 600 euroa täysin ilman kuluja.

Markkinoilla on tähän tarkoitukseen kaksi hyvää vaihtoehtoa.

Jos sinulle riittää 400 euron laina, suosittelemme Vivus.fi -palvelua. Saat heiltä lainaa ilman korkoja ja kuluja 50 – 400 euroa 30 päiväksi täysin ilman kuluja. ( tällä hetkellä 555 euroa ja 55 päiväksi, sillä heillä on syntymäpäivien kunniaksi erikoistarjous ). Täysin kuluton ja koroton laina, lainaat 400 euroa, maksat takaisin tasan 400 euroa.

Toinen hyvä vaihtoehto on TrustBuddy, josta saat luottoa heti 600 euroa 14 päiväksi täysin ilman kuluja – ei korkoa, ei kuluja. Lainaat 600 euroa, maksat takaisin 600 euroa.

Lainaa 100 euroa nopeasti vai ottaisinko sittenkin joustavamman luoton isommalle summalle?

Voit hakea lainaa 100 euroa ja saat sen tilillesi 15 minuutin sisään, mutta tuo laina tulee maksaa takaisin 2 – 4 viikon aikana. Mieti ennen lainan ottamista onko sinulla sellaisia tuloja tätä varten? Mikäli sinulla on aikaa odottaa lainan kanssa kahdesta kolmeen päivään, saat varmasti edullisimman lainan Freedom Rahoitukselta.

Freedom Rahoitus on suositeltu lainanantajamme joka lainaa minimissään 500 euroa mutta maksuajaksi voit valita vaikka 12 vuotta, jota emme toki suosittele mutta ymmärrät varmasti kuinka joustava lainanantaja on kyseessä. Freedom Rahoituksen lainan korot ovat maltillisia, noin 10 prosentin luokkaa. Esimerkkinä yrityksen lainasumman 8000 euroa ja 10 vuodeksi, todellinen vuosikorko on 14,02% kun luoton suuruus on 8000 euroa, laina-aika on 10 vuotta.

Muista hakiessasi 100 euron lainaa

Hakiessasi lainaa 100 euroa on summan pienuuden tähden usein viisasta ottaa lainaa enemmän kuin 100 euroa. Tämä siksi, että 100 euron laina otetaan yleensä nopeaan tarpeeseen ja jos lisälainalle tuleekin tarvetta, on hyvä hakea suoraan oikeasti riittävä luotto. On kulujen kannalta käytännössä yhden tekevää maksatko takaisin 100 euron vai 300 euron luottoa, jos maksuajaksi valitaan esimerkiksi 2 vuotta, eli 24 kuukautta.

Jos et ole varma riittääkö 100 euron laina tarpeeseesi, voit katsoa esimerkiksi suosittelemamme tahot, joilta saat lainaa 200 euroa edullisimmin.

Kaikki suosittelemamme lainanmyöntäjät ovat suomalaisia lainanmyöntäjiä, jotka ovat toimineet rahoitusalalla jo pitkään. Ne ovat vakavaraisia yrityksiä joidenka kanssa et todellakaan joudu laina-asioissasi ongelmiin.

Vältä paikkoja jotka eivät kerro toiminnastaan, yhteystiedoistaan tai lainakoroistaan asiallisesti ja selkeästi. Muista lainaa hakiessasi aina, että laina-asioista voidaan aina neuvotella jos maksuaikataulun kanssa tulee viivästyksiä. Monesta paikasta saat esimerkiksi maksuvapaita kuukausia lainallesi, tai voit pidentää laina-aikaa ja pienentää kuukausikulujasi.

Ole kuitenkin itse aktiivinen, älä odota karhulaskua.

12 kommenttia artikkeliin ”Lainaa 100 euroa heti tilille ilman korkoa”

Jätä kommentti