Laina.fi www-sivusto

Laina.fi: Lainaa 50 – 2500 €

Laina.fi on uuden ajan lainapalvelu.

[su_list icon=”icon: chevron-circle-right” icon_color=”#3eaf42″]
  • Aivan uudenlainan lainapalvelu
  • Kilpailukykyinen hinnoittelu
  • 20 – 75 vuotiaille
[/su_list]

Yritys lainan takana

DFC Nordic Oy on väitteensä mukaan Suomen johtava kuluttajaluottoja ja käyttöluottoja sekä verkkokauppojen rahoitusratkaisujatarjoava taho. Yritys tarjoaa joustavia rahoituspalveluita ja on jo palveluut jo yli 350 000 suomalaista asiakasta. DFC Nordic Oy -konserni kuuluu osaksi Dollar Financial Groupia, joka toimii USA:n markkinaalueen lisäksi kahdeksassa muussa maassa ja sillä onn noin 5 000 työntekijää yhteensä 1 300 eri toimipisteessä. DFC Nordic Oy kehittää jatkuvasti uusia palvelutuotteita ja konsepteja palvelemaan asiakkaitaan sen tarjoamissa useissa laadukkaissa, sähköisissä jakelukanavissa.

Laina.fi takana toimiva DFC Nordic Oy työllistää tällä hetkellä noin 70 henkilöä Suomessa. Toimipisteet ovat Turussa ja Helsingissä ja palveluksessaan heillä on ainoastaan Laina.fi on osa DFC Nordic Oy;taalan parhaita asiantuntijoita. DFC Nordicin tavoitteena on olla alan paras työnantaja.

2500 euron limiitti käytöösi, nosta tarpeesi mukaan!

Laina.fi -palvelun tarjoama Käyttölaina on uusi ja todella joustava lainatuote. Laina.fi myöntää 2500 € käyttölainan, josta lainanottaja voi nostaa juuri sen verran lainaa käyttöönsä kuin tarvitsee. Käyttölaina on joustoluotto, joka sopii hyvin esimerkiksi vararahastoksi kotitalouksien tuiki tavallallisiin, yllättäviin menoihin tai avuksi henkilöille, joiden elämäntilanteeseen ilmestyy tilapäisiä lainatarpeita.

Laina.fi palvelussa on joustavaa on myös takaisinmaksu. Tilanteesi mukaan voit maksaa pois vain minimimääräisen lyhennyksen tai maksaa kerralla pois koko nostamasi pääoman. Joka ikinen takaisinmaksu palauttaa ottamasi Käyttölainan pääomaa uudelleen käyttöösi, eli voit käyttää sitä aivan kuin luottokorttia.

Eri lainatuotteet

Palvelu tarjoaa yksityisasiakkailleen joustavaa Käyttölainaa sekä tasaerissä maksettavaa Kertalainaa. Laina.fi-palvelun uusin tuote on DFC WhiteCard Mastercard, joka on maksukortti, aivan kuten MasterCard -korttikin on. Lainahakemuksen korttia varten voi tehdä internet-palvelussa.

Laina.fi tarjoama Käyttölaina on 20 – 75 -vuotiaille henkilöille tarjottava 2500 euron laina. Lainasta voi kuukausittain nostaa rahaa tarpeen mukaan omalle pankkitililleen. Lainaa voi nostaa hakijan oman valinnan ja takaisinmaksukyvyn rajoissa. Lainan kustannukset syntyvät nostopalkkiosta, lainan korosta ja avoimena olevan pääoman lyhennyksestä. Asiakas maksaa vain ja ainoastaan käyttämästään lainapääomasta – ei muusta. Lähde: Suomalainen lainamarkkinakatsaus

Kertalaina -lainatuote on 1500 €, 2000 € tai 2500 € suuruinen ja kerralla nostettava laina, jonka takaisinmaksu onnistuu tasaerissä 12 kk jaksolla.

Yhteystiedot:

DFC Nordic Finland Oy
Yliopistonkatu 29 b A, PL710
20100 Turku

 

Katso kaikki 2000 euron lainat tästä.

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Laina.fi: Lainaa 50 – 2500 €”

Jätä kommentti