Käyttöehdot

1. PALVELUN YLEISKUVAUS

Tässä sopimuksessa osapuolet ovat sivusto: kulutusluottovertailu.info (jäljempänä ”sivusto”) ja palvelun käyttäjä (jäljempänä ”käyttäjä”).

Tällä sopimuksella sovitaan sivuston käyttöehdoista.

Kulutusluottovertailu.info on sivusto internetissä, jonka kautta voi pyytää lainatarjouksia useilta pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä.

Kulutusluottovertailu.info palvelun käyttäjät pystyvät vertailemaan lainatuotteita ja niiden hintoja, sekä hakemaan lainaa suoraan lainantarjoajilta.

Kaikki sivustolla annettavat tiedot on tarkoitettu vain informatiivisiin tarkoituksiin, eikä annettuja tietoja tule käsittää juridisena, kaupallisena, lääketieteellisenä tai sijoitusneuvontana.

Sivusto ja siihen sidoksissa olevat tahot eivät ole vastuussa mistään välittömistä tai välillisistä vahingosta, joka saattaa aiheutua näillä sivuilla tarjoamaamme palveluun ja sen käyttöön liittyen.

Kulutusluottovertailu.info sivusto pyytää käyttäjää tutustumaan erikseen kunkin lainaa myöntävän yrityksen soveltamiin käyttöehtoihin. Kulutusluottovertailu.info internet-sivujen käyttö on sallittua vain, mikäli käyttäjä hyväksyy tämän käyttösopimuksen sellaisenaan.

2. PALVELUN HINNAT

Palvelu on käyttäjälle täysin maksuton.

3. SIVUSTON KÄYTTÄJÄN OIKEUDET JA VELVOLLISUUDET

Käyttäjän tulee käyttää palvelua Suomen lakien ja asetuksien mukaisesti.

4. Kulutusluottovertailu.info SIVUSTON OIKEUDET JA VELVOLLISUUDET

Kulutusluottovertailu.info ei myönnä lainoja käyttäjälle, vaan varsinainen lainanhaku tapahtuu itsenäisten, lainaa myöntävien yritysten Internet-sivuilla. Käyttäjän on tutustuttava ja hyväksyttävä valitsemansa lainaa myöntävän yrityksen Internet-sivuilla olevat käyttöehdot ja tilauksia koskevat toimitusehdot.

Lainaa myöntävät yritykset vastaavat palvelussa esitettyjen tuotteiden myynnistä ja toimituksista asiakkaille täysin itsenäisesti. kulutusluottovertailu.info ei vastaa millään tavalla palvelussa esitetyn aineiston (kuten tekstit, grafiikat, tiedostot, kuvat) oikeellisuudesta eikä luonnollisestikaan kolmannen osapuolen julkaisemasta aineistosta, johon palvelun Internet-sivuilta on linkki.

Palvelun sisältö toimitetaan sitoumuksetta ja sellaisenaan

Kulutusluottovertailu.info pidättää oikeuden päivittää näitä sivuja tai sulkea ne milloin tahansa.

Kulutusluottovertailu.info sivusto ja sen omistaja(t) ei vastaa mistään mahdollisesta kulusta, menetyksestä tai vahingosta, joka aiheutuu näiden palvelujen käyttämisestä tai käytön estymisestä.

Kulutusluottovertailu.info sivuston käyttäjä hyväksyy sen, että palvelu toimitetaan sellaisena kuin se on ja sen käyttö tapahtuu omalla vastuulla.

Kulutusluottovertailu.info sivusto ei takaa, että palvelu olisi virheetön tai keskeytyksetön. kulutusluottovertailu.info ei takaa, että palvelun kautta hankitut tuotteet tai palvelut vastaavat käyttötarkoitus- tai laatuodotuksia.

Lainasopimuksen tekeminen tapahtuu käyttäjän ja lainantarjoajan välisen sopimuksen ehtojen mukaisesti, eikä kulutusluottovertailu.info sivusto ja sen omistaja(t) ole vastuussa sopimuksen sisällöstä.

5. PALVELUUN TALLENNETTAVAT TIEDOT SEKÄ PALVELUN KÄYTTÄJÄN SUOSTUMUS TIETOJEN TALLENTAMISEEN

Kun tilaat sähköpostiisi suosituksemme, sähköpostiosoitteesi tallennetaan kulutusluottovertailu.info tietokantaan.

Tallennettuja tietoja voidaan käyttää myös www.kulutusluottovertailu.info palvelun kehittämiseen ja suoramarkkinointitoimenpiteisiin.

Suosituksemme tilaaminen sähköpostiin on aina maksutonta.

Antaessaan sähköpostiosoitteensa sivuston käyttäjä suostuu siihen, että palveluun tallennettuja tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitoimenpiteisiin.

Jos haluat että sähköpostiosoitteesi poistetaan tietokannastamme, voit pyytää sitä sähköpostitse osoitteesta: info(at)kulutusluottovertailu.info

6. MUUTA

Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.