Suomalainen Vippipalvelu

Herttavippi: lainaa 100 – 400 € nopeasti

  • Herttavippi on suomalainen palveluLainapäätös nopeasti ja helposti
  • Lainaa 100 – 400 euroa

Herttavippi on nopea ja helppokäyttöinen

HerttaVippi on pikalainapalvelu täysi-ikäisille Suomen kansalaisille. Pikalaina on kertaluotto ja sitä on mahdollista saada 100- 1500 euroa 1-5 kuukauden maksuajalla. Uusille asiakkaille ensimmäisen pikalainan summa on 100- 500 euroa.  Kaikki Herttavipin myöntämät lainat ovat vakuudellisia lainoja ja niiden saaminen edellyttää henkilötakausta tai ostettua takausta.

Herttavippiä voi hakea joko tekstiviestillä tai netissä osoitteessa www.herttavippi.fi. Lainapäätöksen saa nopeasti, vain muutaman minuutin kuluttua hakemuksen saapumisesta. Luottotarjous on hyväksyttävä kuuden tunnin kuluessa tarjouksen saapumisen jälkeen. Lainan siirto tilille tapahtuu reaaliajassa, jos asiakkaan pankki on esimerkiksi Nordea, Osuuspankki, DanskeBank, Aktia, paikalliset Säästö- tai Osuuspankit, tällöin rahat ovat tilillä muutamassa minuutissa.

Luottoa myönnetään luottokelpoisille, yli 18-vuotiaille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa hyvin. Hakijalla on oltava julkinen ja toimiva matkapuhelinliittymä, kiinteä asuinpaikka ja Suomessa oleva postiosoite.

Luoton korko vaihtelee ja tällä hetkellä se on 50,5%. Korko lasketaan todellisten korko korkopäivien mukaan, jakajana käytetään 365.

Luotonsaaja saa lainastaan laskun kotiin. Maksu tapahtuu luottosopimuksen mukaisesti joko kertasuorituksena tai kuukausierissä. Maksuerä koostuu avoimen pääoman lyhennyksestä, korosta, hinnastonmukaisesta nostoprovisiosta ja mahdollisista muista palveluhinnaston mukaisista maksuista.

Luotonsaajalla on oikeus peruuttaa lainasopimus 14 vuorokauden kuluessa sopimuksen teosta tai siitä myöhäisemmästä ajankohdasta, jolloin hakija sai kaikki kuluttajansuojalain mukaiset ennakkotiedot.

WHT-Yhtiöt tarjoaa myös tällä hetkellä tilapäisesti suljettua palvelua Satavippi.fi ja aktiivista palvelua Suomilimiitti.fi

WHT-Yhtiöt Oy
Aleksanterinkatu 17 B
15110 Lahti

Puhelin: 03 3399 3602
E-mail: [email protected]

Avoinna arkisin 9-21, viikonloppuisin 11-19

2 kommenttia artikkeliin ”Herttavippi: lainaa 100 – 400 € nopeasti”

Jätä kommentti