Herttavippi: lainaa 100 – 400 € nopeasti

  • Herttavippi on suomalainen palveluLainapäätös nopeasti ja helposti
  • Lainaa 100 – 400 euroa

Herttavippi on nopea ja helppokäyttöinen

HerttaVippi on pikalainapalvelu täysi-ikäisille Suomen kansalaisille. Pikalaina on kertaluotto ja sitä on mahdollista saada 100- 1500 euroa 1-5 kuukauden maksuajalla. Uusille asiakkaille ensimmäisen pikalainan summa on 100- 500 euroa.  Kaikki Herttavipin myöntämät lainat ovat vakuudellisia lainoja ja niiden saaminen edellyttää henkilötakausta tai ostettua takausta.

Herttavippiä voi hakea joko tekstiviestillä tai netissä osoitteessa www.herttavippi.fi. Lainapäätöksen saa nopeasti, vain muutaman minuutin kuluttua hakemuksen saapumisesta. Luottotarjous on hyväksyttävä kuuden tunnin kuluessa tarjouksen saapumisen jälkeen. Lainan siirto tilille tapahtuu reaaliajassa, jos asiakkaan pankki on esimerkiksi Nordea, Osuuspankki, DanskeBank, Aktia, paikalliset Säästö- tai Osuuspankit, tällöin rahat ovat tilillä muutamassa minuutissa.

Luottoa myönnetään luottokelpoisille, yli 18-vuotiaille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa hyvin. Hakijalla on oltava julkinen ja toimiva matkapuhelinliittymä, kiinteä asuinpaikka ja Suomessa oleva postiosoite.

Luoton korko vaihtelee ja tällä hetkellä se on 50,5%. Korko lasketaan todellisten korko korkopäivien mukaan, jakajana käytetään 365.

Luotonsaaja saa lainastaan laskun kotiin. Maksu tapahtuu luottosopimuksen mukaisesti joko kertasuorituksena tai kuukausierissä. Maksuerä koostuu avoimen pääoman lyhennyksestä, korosta, hinnastonmukaisesta nostoprovisiosta ja mahdollisista muista palveluhinnaston mukaisista maksuista.

Luotonsaajalla on oikeus peruuttaa lainasopimus 14 vuorokauden kuluessa sopimuksen teosta tai siitä myöhäisemmästä ajankohdasta, jolloin hakija sai kaikki kuluttajansuojalain mukaiset ennakkotiedot.

WHT-Yhtiöt tarjoaa myös tällä hetkellä tilapäisesti suljettua palvelua Satavippi.fi ja aktiivista palvelua Suomilimiitti.fi

WHT-Yhtiöt Oy
Aleksanterinkatu 17 B
15110 Lahti

Puhelin: 03 3399 3602
E-mail: asiakaspalvelu@herttavippi.fi

Avoinna arkisin 9-21, viikonloppuisin 11-19

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

KILPAILUTETAANKO LAINATARJOUS ?

Edullista lainaa voit kilpailuttaa mm. Omalainalla

Esimerkiksi 7000 € lainan
lyhennys on vain 94 €/kkSiirrytäänkö lainahakemukselle ?

  • Kilpailutettu laina on aina edullisin
  • Kuluttajille ilmainen palvelu
  • 100% suomalainen ja suomenkielinen palvelu
  • Suomen suosituin lainanantaja 500 - 35.000 € lainoille
Harmi ettei sopiva lainamuoto löytynyt tällä erää...

Ehkä haluat osallistua kilpailuun, josta voit voittaa Jopon?

sulje
Hienoa, onnistui.
Torjuaksemme roskapostia vaadimme vahvistuksen. Muista vahvistaa sähköpostiinne saapuva ilmoitus, niin saat välittömästä meiltä lainatarjouksen.