Halino: Lainaa 100 – 6000 euroa

Halino on TF Bankin lainatuote

Halino-lainaa saadakseen hakijan pitää täyttää seuraavat ehdot:

  • Hakijan ikä täytyy olla 22-74 vuotta
  • Hakijalla säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Ei rekisteröityjä maksuhäiriöitä
  • Vakituinen asumisosoite Suomessa
  • Hakijalla julkinen lanka- tai matkapuhelinliittymä

Halino laina on uusi Ruotsalainen lainapalvelu

Halino on laina arkeen sekä juhlaan. Halinon lainaa voi hakea 100 – 6000 euroa ja tietysti ilman vakuuksia tai erillisiä takaajia. Suosittelemme että haet lainaa kuitenkin yhteishakijan, esimerkiksi puolisosi kanssa, jolloin lainan saantimahdollisuutesi paranevat merkittävästi.

Halino-lainaa voi hakea nyt 6000 euroon asti ja lainan takaisinmaksuaikaa on jopa 5 vuotta. Halinon asiakas voi räätälöidä itselleen ja kukkarolleen sopivan kuukausierän joten hakija ei ole sidottu ennalta suunniteltuihin takaisinmaksukuvioihin. Halinon lainoissa on läpinäkyvä hinnoittelu eikä pankki veloita koron lisäksi muita kuluja.

Ison talon edut

Lainan takana on suuri ruotsalainen TF Bank, jolla on pitkä juuret Suomen lainamarkkinoilla. Esimerkiksi Halens laina on TF Bankin lainatuote.

Kuten aiemmin mainittua, tarvittaessa talouteensa saa siis joustoa haluamansa mukaisesti. Halino-lainassa voi vuoden  aikana pitää kaksi maksuvapaata kuukautta ja Halinolta lainaaminen on myös turvallista, sillä voit halutessasi liittää lainaasi edullisen Lainaturvan ikävien yllätysten varalle. Tälläisiä ovat esimerkiksi työttömyys tai sairaudet

Verkkohakemus on nopea ja kätevä

Halinon hakemukseen saa lainapäätöksen aina välittömästi. Allekirjoittamalla lainasopimuksen verkossa, eli sähköisesti, rahat saa tilille  käyttöönsö jopa samana päivänä.

Halino.fi on ruotsalaisen TF Bank AB:n suomalainen verkkosivusto ja heidän kauttaan ssiakkaita palvellaan jo yli 25 vuoden kokemuksella lainamarkkinalta. Yhtiö on perustettu jo vuonna 1987 ja sen pääkonttori sijaitsee Boråsiss. TF Bankilla on konttorit myös Tukholmassa ja Helsingissä, joten TF Bank on turvallinen valinta myös siinä suhteessa. Suomalaisille asiakkaille rahoituspalveluita on tarjottu jo vuodesta 1999 asti.

YHTEYSTIEDOT:

Halino / TF Bank AB, Suomen sivuliike
PL 5600, 00002 Helsinki
0206 90191
info@halino.fi

Onko sinulla Halino-laina kokemuksia? Kerro niistä alla olevalla lomakkeella ja auta muita lainanhakijoitamme.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.