HaeNyt.fi


Hae Nyt! -lainapalvelun tiedot:
[su_list icon=”icon: star” icon_color=”#3eaf42″]

  • Lainaa 500-50 000 euroon
  • Laina-aika 15 vuoteen asti
  • Myös yrityslaina

Hae Nyt!

Hae nyt on Suomen monipuolisin lainanvälittäjä, joka tekee yhteistyötä useiden eri lainanmyöntäjien, pankkien ja muiden luottoa välittävien palveluiden kanssa. Kulutusluoton hakija saa varmasti kattavimman lainatarjonnan ulottuvilleen, parhaimmillaan lainatarjouksen saa yli 20 lainaa myöntävältä yritykseltä. Hae nyt -lainapalvelu on turvallinen. Hakemuksen kaikki tiedot kerätään ja käsitellään luottamuksellisesti, yrityksen palvelu on suojattu SSL-salauksella. SSL-salaus tarkoittaa, etteivät ulkopuoliset pääse käsiksi tietoihin.

Hae nyt tarjoaa hakijalleen lainaa 500 eurosta 50 000 euroon asti. Hakeminen on helppoa ja lainan voi kilpailuttaa yhdessä paikassa. Hakemus täytetään verkkosivuilla, jonka jälkeen yli 20 luotonmyöntäjää tekee lainatarjouksensa. Tarjoukset lähetetään sähköpostiin, joten niihin on vaivatonta tutustua vaikkapa rauhassa kotona. Palvelu on ilmainen eikä saatuja lainatarjouksia ole pakollista hyväksyä. Kulutusluoton hakeminen ei vaadi vakuuksia tai henkilöä takaamaan lainaa. Hae nyt tarjoaa laina-aikaa aina 15 vuoteen asti, lainan summasta ja myöntäjästä riippuen.

Jokainen lainanmyöntäjä käsittelee tulleen hakemuksen ja määrittää lainalle koron itsenäisesti. Hae nyt ei siis täysin voi sanoa tarkkaa korkoprosenttia, jolla laina myönnetään. Hakemuksen täytön jälkeen, lainanhakija saa tarkat tarjoukset sekä korkotiedot sähköpostiinsa. Korkoon vaikuttavat muun muassa työtilanne, tulotaso sekä haetaanko lainaa yksin vai yhteishakijan kanssa.
Hae nyt mahdollistaa myös yrityslainan. Vakuudeton yrityslaina on vaivaton ja maksuton hakea. Sitä voivat anoa kaiken kokoiset yritykset, aina toiminimestä isoihin konserneihin. Yritysluottoa myönnetään myös aloitteleville yrittäjille sekä yrityksille, jotka tarvitsevat rahoitusta yritystoiminnan alkuinvestointeihin.

Lainaa voi hakea aina 30 000 eurosta 1 000 000 euroon asti. Yrityslainan kulut ovat kokonaan vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa.

Yrityslainan todellinen vuosikorko on aina yksilöllinen, mutta pääsääntöisesti se on 10 – 20 % välillä. Rahoitustarjoukseen vaikuttavat muun muassa lainan käyttötarkoitus, rahoituslaskelmien realistisuus, edellisten vuosien mahdolliset tilinpäätökset, uusien yritysten liiketoimintasuunnitelma sekä bisnoden yritysluokitus.

Vakuudeton yritysluotto soveltuu useaan eri käyttötarkoitukseen. Yksi suosittu kohde on käyttää vakuudeton yrityslaina vakuudellisen yrityslainan takaussummana. Hae nyt antaa siis mahdollisuuden hakea vakuudet suurempaan, pankista haettavaan yrityslainaan.

 

3 kommenttia artikkeliin ”HaeNyt.fi”

Jätä kommentti