Fixura

Fixura lainapalvelu lyhyesti:

Kokemuksia Fixurasta

  • Koron voit valita itse!
  • Lainaa 2000 – 10 000 euroa
  • Nopea ja maksuton lainapäätös

Fixura on kuin lainaisi ystävältä

Fixuran lainaa voi ajatella kuin lainasi rahaa ystävältään, sillä lainan myöntää toinen yksityishenkilö. Kaikki onnistuu hyvin nopeasti ja vaivattomasti Fixuran verkkosivujen kautta, Fixura toimii lainanhakijan ja sijoittajan välissä välittäjänä sekä huolehtii käytännön asiat. Lainanhakija ja sijoittaja eivät missään vaiheessa ole tietoisia toisistaan, vaan pysyvät anonyymeinä toisilleen.

Fixurin vertaislaina on siis turvallinen lainamuoto.

Fixura myöntää lainaa hakijoilleen 2000 eurosta aina 10 000 euroon asti. Lainan määrän, lainakoron ja maksuajan voi määrittää itse eikä hakija tarvitse vakuuksia tai takaajaa ellei itse halua. Henkilötakaus antaa aina paremman mahdollisuuden saada Fixuran luottoa.

Haku onnistuu Fixuran verkkolomakkeella ja päätöksen saa heti. Lainansaajan tulee olla Suomessa vakituisesti asuva, 21-68 -vuotias, luotto- ja oikeustoimikelpoinen henkilö. Lainaa varten täytyy myös olla säännölliset tulot sekä puhelinliittymä että pankin verkkopankkitunnukset. Hyväksytyn lainasumman myöntää Fixuran palveluun rekisteröityneet yksityishenkilöt, sen vuoksi lainaehdot ovat hakijan määriteltävissä ja lainat monesti halvempia kuin muissa lainapalveluissa. Lainatarjoukseen voi tutustua rauhassa ja päättää sitten hyväksyykö lainan vai ei.

Lainaesimerkki
Lainasumma: 4000 euroa
Kuukausierä: 162,40 euroa
Korko: 21,5 %
Maksuaika: 36 kuukautta

Oletko kiinnostunut sijoittamisesta?

Fixura vertaislaina on erinomainen sijoitusmuoto, sillä se antaa sijoittajalle hyvän mahdollisuuden auttaa rahaa tarvitsevia ihmisiä ja samalla sijoittaja saa itse siitä hyvän tuoton. Sijoittajat eivät saa lainanhakijan henkilötietoja, vaan hakija ja sijoittaja pysyvät prosessissa anonyymeina. Sijoittaminen Fixuran kautta on turvallista. Fixura hoitaa perintäprosessin sijoittajan puolesta, jos lainanottaja ei lyhennä lainaansa ajoissa. Riskit minimoidaan siten, että sijoitukset hajautetaan moneen eri lainaan. Sijoitusmuoto vaatii erittäin vähän ylläpitoa ja kaikki hallinnointikulut ovat vähäiset. Mukaan sijoittamaan pääsee jo 1000 euron sijoituksella. Fixura seuloo lainanhakijat tarkasti eikä välitä lainaa hakijoille, joilla on luottohäiriöitä. Fixuralla on paras luottoluokitus ja se on vakavarainen yritys.

Fixuran asiakaspalvelu avoinna arkisin klo 12.00 – 16.00
Puhelin 020 7344 530  (0,0835 € /puhelu + 0,1717 € /min)
info@fixura.fi

Fixura Ab Oy yhteystiedot

Tee lainahakemus tästä.

Pääkonttori
Kauppapuistikko 15, krs 5
65100 Vaasa

Sivukonttori
Mikonkatu 6C, krs 5
00100 Helsinki

 

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.